3 nye kontrakter innen elektro Samferdsel

3 nye kontrakter innen elektro Samferdsel

OneCo har signert tre nye kontrakter innenfor drifts og vedlikehold av elektro- og veglys for Statens Vegvesen. Kontraktene gjelder følgende områder; Telemark drift og vedlikehold av elektrotekniske anlegg, Buskerud drift og vedlikehold av veglys og Buskerud drift og vedlikehold av elektrotekniske anlegg på riks- og fylkesveier. Oppstart på kontraktene er 1.

OneCo har signert tre nye kontrakter innenfor drifts og vedlikehold av elektro- og veglys for Statens Vegvesen.

Kontraktene gjelder følgende områder; Telemark drift og vedlikehold av elektrotekniske anlegg, Buskerud drift og vedlikehold av veglys og Buskerud drift og vedlikehold av elektrotekniske anlegg på riks- og fylkesveier. Oppstart på kontraktene er 1. september – kontraktene har en varighet på 5 år.

«Kontraktene passer oss veldig bra. Geografisk er Telemark og Buskerud fylker vi ikke har vært veldig aktive i frem til nå. Vi er nå i gang med å etablere oss med avdelinger i disse fylkene. Etablering med driftskontrakter i bunn danner grunnlaget for å ta ut mulighetene som ligger i disse to fylkene», forteller Øystein Stebekk, daglig leder i OneCo Samferdsel AS.

Kontraktene er delt opp i Veglys og elektro. For veglys kontrakten har OneCo ansvar for drift og vedlikehold av veglyset som Statens Vegvesen eier langs riks- og fylkesveger. For kontraktene som omhandler elektro er det samme ansvar for elektroteknisk utrustning som er eid av Statens Vegvesen – elektro omhandler også ansvar for tunnelene i kontraktsområdene

«OneCo drifter nå veglys og elektrotekniske anlegg innen samferdselsegmentet i Rogaland, Agder, Telemark, Buskerud, Oslo/Akershus, Østfold og i en rekke kommuner. Denne tilstedeværelsen i de mange viktige regionene gir en god plattform for stabil og god vekst de neste årene, avslutter Stebekk.

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.