4 x Gaselle i OneCo

4 x Gaselle i OneCo

Fire av OneCo konsernets sine selskaper har i 2011 blitt kåret til «Gasellebedrifter». Selskapene er:OneCo Teksal Midt Norge ASOneCo Teksal Vest ASOneCo Teksal Ryfylke ASOneCo Teksal Øst Det er Dagens Næringsliv i samarbeid bland annet med DNB som står for kåringen. For å komme på Gasellelisten må bedriften de fire siste år ha:• Levert godkjente regnskaper• Minst doblet omsetning• Positivt samlet driftsresultat• Omsetningsvekst hvert år«Dette er veldig inspirerende for hele OneCo- konsernet.

Fire av OneCo konsernets sine selskaper har i 2011 blitt kåret til «Gasellebedrifter». Selskapene er:

OneCo Teksal Midt Norge AS
OneCo Teksal Vest AS
OneCo Teksal Ryfylke AS
OneCo Teksal Øst

Det er Dagens Næringsliv i samarbeid bland annet med DNB som står for kåringen. For å komme på Gasellelisten må bedriften de fire siste år ha:
• Levert godkjente regnskaper
• Minst doblet omsetning
• Positivt samlet driftsresultat
• Omsetningsvekst hvert år

«Dette er veldig inspirerende for hele OneCo- konsernet. At fire av våre selskaper blir kåret til Gassele-bedrifter bekrefter at vi har både dyktige ledere og ansatte som evner både å vokse og levere positive resultater. Også resten av selskapene i OneCo har gjort en god leveranse i 2011, noe som gir oss et svært godt utgangspunkt for videre vekst og gode leveranser i 2012» sier konsernsjef Marvin Jensen

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.