Avdelingsleder – infrastruktur, Bergen

Sønnico og OneCo har slått seg sammen for å skape regionens mest slagkraftige og spennende elektroselskap, OneCo Elektro. Vi har allerede vunnet flere viktige og langsiktige kontrakter og søker nå etter en fremoverlent avdelingsleder som vil få en nøkkelrolle i den videre utviklingen av infrastrukturavdelingen operativt og strategisk. Dette innebærer blant annet å lede og utvikle 26 medarbeidere, være ansvarlig for avdelingens salgs- og markedsarbeid, bygge gode prosjektteam og sørge for at avdelingen leverer resultater i henhold til fastsatte mål.

Som avdelingsleder for vår infrastrukturavdeling vil du inngå i regionledergruppen som i dag består av 7 faglig sterke ledere og 3 dedikerte stabsfunksjoner. OneCo Elektro har et faglig sterkt kompetansemiljø, leverer i dag tjenester innen offshore og marine, service, prosjekt og infrastruktur og er i vekst. Du vil som avdelingsleder få stor frihet og betydelige påvirkningsmuligheter til å videreutvikle dine medarbeidere og avdelingen, du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom blant annet skreddersydde kompetanseprogrammer. OneCo Elektro kan tilby en bedriftskultur der det åpenlyst blir satt pris på at avdelinger, prosjekter og enkeltmennesker lykkes. Vi har som mål å være markedets mest attraktive arbeidsgiver for dagens og morgendagens mennesker og vi tror på at engasjerte medarbeidere og prestasjon henger sammen – det er derfor viktig at du er tillitsskapende og tydelig i arbeidet med å spille dine medarbeidere gode og at du kan stå for verdiene våre: Langsiktighet – Lidenskap – Raushet.

Stillingen rapporterer til Regiondirektør.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvar:

• Daglig ledelse av avdelingens ansatte
• Ansvar for strategi, drift og videreutvikling av avdelingen
• Overordnet oppfølging av prosjekter ihh til fremdrift og økonomi
• Salgs- og markedsarbeid mot nye og eksisterende kunder
• Ansvar for- og oppfølging av HMS og Kvalitet
• Kontraktsarbeid og kontraktsadministrasjon

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg med høyere teknisk utdanning fortrinnsvis innen elektro, gjerne erfaring fra tilsvarende lederrolle og med gode resultater å vise til. Du har solid bransjekunnskap, erfaring fra operativ prosjektledelse og et stort kontaktnett. Relevant arbeidserfaring vil kunne kompensere for manglende utdanning. Vi forutsetter at du har gode IT-kunnskaper og at du har en tydelig og tillitsvekkende formidlingsevne muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og fremoverlent, samt innehar en naturlig evne til å få folk med deg. Du er resultat- og utviklingsorientert, trygg, robust og kommersiell. Videre evner du å ha overblikket, samtidig som du gjerne dykker ned i detaljene dersom det kreves. Det er ønskelig at du deler selskapets verdigrunnlag for ansvarlig og bærekraftig forretningsvirksomhet, samt er en pådriver med høy arbeidskapasitet.

Rekrutteringsprosessen administreres av MDE og av hensyn til GDPR må alle søkere registrere en profil i deres kandidatbase. Der kan du registrere dine kontaktopplysninger og enkelt laste opp din CV og motivasjonsbrev.

For eventuelle spørsmål kan du kontakte ansvarlig rekrutterer i MDE, Marion Børnes på tlf.nr 41 28 20 51, eller regiondirektør i OneCo Elektro, Stig Kristoffersen tlf.nr: 93 20 80 69.