Bedriftsprofilen – OneCo Products AS

Bedriftsprofilen - OneCo Products AS

Historien til OneCo Products startet allerede i 1998 da 4 kolleger startet en virksomhet for import og salg av industrielle kommunikasjonsprodukter. 15 år senere – lever forretningsområdet for produktsalg videre som en del av OneCo og er på god vei til å sette nye rekorder.  ProdukterHelst siden starten av, har teamet vært norsk importør for Hirschmann, en velrennomert tysk leverandør av nettverksutstyr til industrielt bruk.

Historien til OneCo Products startet allerede i 1998 da 4 kolleger startet en virksomhet for import og salg av industrielle kommunikasjonsprodukter. 15 år senere – lever forretningsområdet for produktsalg videre som en del av OneCo og er på god vei til å sette nye rekorder.

Produkter
Helst siden starten av, har teamet vært norsk importør for Hirschmann, en velrennomert tysk leverandør av nettverksutstyr til industrielt bruk. I tillegg representerer de Federal Signal og Funke+Huster Fernsig som begge er store på telecom- og signalutstyr.

På vei inn i 2013 fikk de følge av en ny samarbeidspartner som allerede har blitt en stor suksess, finske Atexor som leverer offshore-sertifiserte lamper for midlertidig belysning.

«Dette er virkelig gode produkter fra dyktige leverandører som det er veldig inspirerende å samarbeide med, sier en fornøyd Dag Ivar Roald» sier daglig Leder i OneCo Products.

En god match med OneCo
Dag Ivar er overbevist om at det lille selskapet har vært godt tjent med å bli en del av OneCo, og han er imponert over det arbeidet som blir gjort for å integrere nye selskaper i konsernet.

«Forretningsmessig passer vi svært godt inn i konsernets portefølje, og vi har fått en enormt god støtte i det miljøet vi nå er en del av», sier han fornøyd.

To produktmiljøer blir til ett
Fra 1. Januar 2014 kan OneCo fremstå med ett samlet miljø for produktsalg etter at produktavdelingen i OneCo Vests blir overført til OneCo Products. Fra sitt kontor i Sandnes har et lite team hatt fokus på produktsalg, med en produktportefølje som kompletterer det som allerede finnes i OneCo Products. De miljøene opererte mot de samme kundene og en sammenslåing framstod derfor raskt som naturlig.

«Vi gleder oss til å ta imot våre nye kolleger i Sandnes. Vi får nå med oss både flinke mennesker og attraktive produkter. Ikke minst håper jeg at våre nye medarbeidere vil ha glede av å komme inn i et selskap som rendyrker produktsalg», sier Dag Ivar

I tillegg tror han at det blir enklere for omverdenen å forholde seg til at det blir ett kontaktpunkt for produktsalg og at kundene blir fornøyd med å kunne handle flere produkter på ett sted. Av produkter tar det nye teamet med seg blant andre velkjente CMP som leverer kabelgjennomføringer og Technor ATEX som leverer brytere og betjeningsmateriell.

E-handel
Selskapet var blant de første i bransjen med å lansere en moderne e-handelsløsning, og har kunnet tilby fornøyde kunder å finne fram i priser og produkter i sin egen webshop i snart 10 år. Som et resultat av sammenslåingen vil denne fra 1. januar bli utvidet til å også inneholde produktene fra blant andre CMP, Technor Atex, Hadar og IMT.
Se gjerne på www.onecoproducts.no

Hovedbilde: Morten Alvsaker, Dag Ivar Roald og John Konrad Krogh. Thomas Rolland-Herskedal var ute i ett av mange gode kundemøter da bildet ble tatt.

Bilde, fra venstre: Astri Vold Amdal og Jesper Bank ser fram til å bli en del av OneCo Products neste år.

Les mer om...

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

OneCo Networks omorganiserer for å styrke fremtidig konkurranse- og leveransekraft

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, omorganiserer for å skape en mer kundeorientert organisasjon og tilpasse seg markedsendringer. Endringene vil tre i kraft i løpet av mars 2024. I den nye strukturen organiseres virksomheten i forretningsenheter som harmoniserer med tjenestene som leveres til kundene, og som muliggjør betjening av kunder gjennom færre ledd.…