British Cars Kristiansand

OneCo har det siste halve året vært med i utbyggingen av British Cars nye lokaler i Kristiansand

Torsdag 21. mars åpnet British Cars sin nye butikk i Barstølveien 3, Kristiansand. Her har OneCo hatt ansvar for å levere løsninger innen lys, lyd og sikkerhet, samt installasjon av et nytt energioppfølgningssystem(EOS-system). OneCo har også levert ladestasjoner tilknyttet butikken og løsninger til dette.

Prosjektet har siden oppstart i august 2018, engasjert ca 4-5 personer. Det har vært veldig lærerikt og vi har fått gode tilbakemeldinger fra de involverte i prosjektet. Flere av løsningene i butikken er laget kun for denne anledningen, noe som har gjort dette til et spennende prosjekt for OneCo. Prosjektet har inneholdt mange av fagområdene, produkter og tjenester OneCo leverer til slike bygg. I tillegg til installasjoner har vi også kartlagt solcelleløsninger for bygget. (Mer om OneCo Solceller)

Bygget har fått installert et energioppfølgingssystem(EOS-system). EOS – systemet gir forståelse og oversikt over byggets energiforbruk. Systemet gjør det mulig å kartlegge hvordan bygget bruker energi og samtidig sikre en optimal drift av det tekniske anlegget.

Bygget har fått installert moderne produkter og tjenester vi leverer innen sikkerhet, som blant annet:

  • Innbruddsalarm
  • Brannalarm
  • Overvåkningssystemer
  • Adgangskontroll
  • Lås og beslag

Sammen med British Cars har OneCo inngått et pilotprosjekt som går ut på å drifte og følge opp EOS-systemet og sikkerhet- og adgangskontrollsystemer. Dette vil foregå i OneCo`s ny oppstartede driftssenter. Her vil vi til enhver tid ha oversikt over byggets energiforbruk og dets sikkerhetssystemer. Eventuelle avvik vil da bli oppdaget og rettet opp i fortløpende. Vi ønsker British Cars lykke til med videre drift av butikken.

 

 

 

Ønsker du å komme i kontakt med OneCo, trykk her.