Bytter 1.1 millioner AMS-målere

1.1 millioner målere

OneCo er nå godt i gang med bytte av ca. 1.1 millioner AMS-strømmålere i det norske markedet. Dette utgjør nesten 50% av det totale antall målere som skal byttes.

Som bilde under viser skifter OneCo målere fra Lindesnes i sør til Hammerfest i Nord. Dette har gitt selskapet en unik erfaring i å rulle ut store montasjeprosjekter i ulik geografi og på ulike digitale plattformer.

Utrullingen er godt i rute og på fremdriftsplan. I to av de største leveransene, Nettalliansen og Agder Energi Nett er godt og vel halvparten av målerne montert.Også på leveransen til Lyse er det nå full produksjon. Det blir nå montert måler på Nord-Jæren og Stavanger sentrum.

I løpet av 2018 vil OneCo ha booket avtalt hos over en millioner kunder, håndtert logistikken og skiftet målere. Gjennom disse prosjektene er OneCo med å digitaliserer Norge. Samtidig bygges det opp en unik kompetanse som også vil bli benyttet i AMS-prosjekter utenfor Norges grenser.

Les mer om...

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

OneCo Networks omorganiserer for å styrke fremtidig konkurranse- og leveransekraft

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, omorganiserer for å skape en mer kundeorientert organisasjon og tilpasse seg markedsendringer. Endringene vil tre i kraft i løpet av mars 2024. I den nye strukturen organiseres virksomheten i forretningsenheter som harmoniserer med tjenestene som leveres til kundene, og som muliggjør betjening av kunder gjennom færre ledd.…