Bytter 1.1 millioner AMS-målere

1.1 millioner målere

OneCo er nå godt i gang med bytte av ca. 1.1 millioner AMS-strømmålere i det norske markedet. Dette utgjør nesten 50% av det totale antall målere som skal byttes.

Som bilde under viser skifter OneCo målere fra Lindesnes i sør til Hammerfest i Nord. Dette har gitt selskapet en unik erfaring i å rulle ut store montasjeprosjekter i ulik geografi og på ulike digitale plattformer.

Utrullingen er godt i rute og på fremdriftsplan. I to av de største leveransene, Nettalliansen og Agder Energi Nett er godt og vel halvparten av målerne montert.Også på leveransen til Lyse er det nå full produksjon. Det blir nå montert måler på Nord-Jæren og Stavanger sentrum.

I løpet av 2018 vil OneCo ha booket avtalt hos over en millioner kunder, håndtert logistikken og skiftet målere. Gjennom disse prosjektene er OneCo med å digitaliserer Norge. Samtidig bygges det opp en unik kompetanse som også vil bli benyttet i AMS-prosjekter utenfor Norges grenser.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.