Bytter 1.1 millioner AMS-målere

1.1 millioner målere

OneCo er nå godt i gang med bytte av ca. 1.1 millioner AMS-strømmålere i det norske markedet. Dette utgjør nesten 50% av det totale antall målere som skal byttes.

Som bilde under viser skifter OneCo målere fra Lindesnes i sør til Hammerfest i Nord. Dette har gitt selskapet en unik erfaring i å rulle ut store montasjeprosjekter i ulik geografi og på ulike digitale plattformer.

Utrullingen er godt i rute og på fremdriftsplan. I to av de største leveransene, Nettalliansen og Agder Energi Nett er godt og vel halvparten av målerne montert.Også på leveransen til Lyse er det nå full produksjon. Det blir nå montert måler på Nord-Jæren og Stavanger sentrum.

I løpet av 2018 vil OneCo ha booket avtalt hos over en millioner kunder, håndtert logistikken og skiftet målere. Gjennom disse prosjektene er OneCo med å digitaliserer Norge. Samtidig bygges det opp en unik kompetanse som også vil bli benyttet i AMS-prosjekter utenfor Norges grenser.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.