Caretech blir en del av OneCo

OneCo-care-2

OneCo Technologies har kjøpt samtlige aksjer og Caretech AS og er nå ett 100% eiet datterselskap til OneCo Technologies og blir en integrert i OneCo sin velferdsteknologi satsing. Samtidig har Aleris omsorg og OneCo inngått en strategisk samarbeids avtale for utvikling og leveranse av velferdsteknologi. Aleris omsorg var største aksjonær i Caretech AS. Gjennom kjøpet av Caretech, styrker OneCo sin innovasjonskraft og kompetanse innenfor velferdsteknologi og omsorgsområdet.

«Vi ser at innovasjonsselskaper som Caretech, får en stadig større utfordring med store krav på investeringer og å kunne levere løsninger i stor skala på en trygg og effektiv måte.  OneCo har ressursene og erfaringer på områder som komplementerer Caretech optimalt.   For Caretech sine eksisterende kunder vil dette bety trygghet for løsninger og leveranser fra OneCo som har ressurser, sterk økonomi og kan utvikle løsningen sammen med kundene.  Med oppkjøpet av Caretech, framskynder OneCo vår planlagte satsningen i Sverige» Sier Kjell Arne Giske Administrerende direktør i OneCo Technologies.

«Vi ser OneCos overtagelse av Caretech som en optimal løsning, her er innovasjonskraft, kunnskap og gjennomføringsevne betydelig styrket. For Caretech sine kunder vil dette bety en stabil og sikker fremtid. Vi deler OneCo Technologies syn på markedsutviklingen og ser at kjøpet av Caretech vill gi Caretech sine kunder og markedet for øvrig innovative løsninger og en trygg og sterk samarbeidspartner.» Sier Geir Lægreid tidligere styreformann i Caretech AS.

Om Caretech:

En trygg og god hverdag til våre nære og kjære gjennom fungerende og åpen innovasjon er Caretech sitt ledende ideal. Vi setter individet i sentrum for å skape en tryggere, bedre omsorg samtidig som ansatte i omsorgsvirksomheter får en bedre hverdag hvor teknologien frigjør tid for de varme hendene.

Mer informasjon på www.caretech.no

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.