Caretech blir en del av OneCo

OneCo-care-2

OneCo Technologies har kjøpt samtlige aksjer og Caretech AS og er nå ett 100% eiet datterselskap til OneCo Technologies og blir en integrert i OneCo sin velferdsteknologi satsing. Samtidig har Aleris omsorg og OneCo inngått en strategisk samarbeids avtale for utvikling og leveranse av velferdsteknologi. Aleris omsorg var største aksjonær i Caretech AS. Gjennom kjøpet av Caretech, styrker OneCo sin innovasjonskraft og kompetanse innenfor velferdsteknologi og omsorgsområdet.

«Vi ser at innovasjonsselskaper som Caretech, får en stadig større utfordring med store krav på investeringer og å kunne levere løsninger i stor skala på en trygg og effektiv måte.  OneCo har ressursene og erfaringer på områder som komplementerer Caretech optimalt.   For Caretech sine eksisterende kunder vil dette bety trygghet for løsninger og leveranser fra OneCo som har ressurser, sterk økonomi og kan utvikle løsningen sammen med kundene.  Med oppkjøpet av Caretech, framskynder OneCo vår planlagte satsningen i Sverige» Sier Kjell Arne Giske Administrerende direktør i OneCo Technologies.

«Vi ser OneCos overtagelse av Caretech som en optimal løsning, her er innovasjonskraft, kunnskap og gjennomføringsevne betydelig styrket. For Caretech sine kunder vil dette bety en stabil og sikker fremtid. Vi deler OneCo Technologies syn på markedsutviklingen og ser at kjøpet av Caretech vill gi Caretech sine kunder og markedet for øvrig innovative løsninger og en trygg og sterk samarbeidspartner.» Sier Geir Lægreid tidligere styreformann i Caretech AS.

Om Caretech:

En trygg og god hverdag til våre nære og kjære gjennom fungerende og åpen innovasjon er Caretech sitt ledende ideal. Vi setter individet i sentrum for å skape en tryggere, bedre omsorg samtidig som ansatte i omsorgsvirksomheter får en bedre hverdag hvor teknologien frigjør tid for de varme hendene.

Mer informasjon på www.caretech.no

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.