Clarion hotel the HUB- En innovativ mulighet

c4ffc907edef6b69e2f96d3fe60c8531

OneCo har vunnet kontrakten med å levere det elektrotekniske anlegget til det nye «Clarion the HUB» hotellet som nå skal bygges i hjerte av Oslo. «Dette gir OneCo muligheten til å bli med på et svært innovativt og spennende prosjekt der nye tekniske løsninger og konsepter er valgt» sier regionsdirektør i OneCo Øst Bård A. Nielsen.

I desember 2016 stengte Clarion Hotel Royal Christiania dørene, og i 2019 åpner et helt nytt hotell i den ikoniske bygningen. Etter rehabiliteringen skal det nye hotellet hete Clarion Hotel The Hub.

OneCo skal levere alle elektro, tele/ data og sikkerhetsinstallasjoner. Det er Strawberry Brothers med Petter Stordalen og Varnerbrødrene som eier hotellet, mens Bentonmast er totalentreprenøren for prosjektet.

Hotellet skal inneholde 810 moderne hotellrom, 22 møtelokaler i ulike størrelser, og 3 unike restauranter og barer.

Tilstede ved signering av kontrakt:

Prosjektleder Thomas Kollshaugen , OneCo (bak til høyre)

Prosjektleder Jostein Ulnes, OneCo. (bak til venstre)

Prosjekteringssjef Guy Engvik, Bentonmast (foran til venstre).

Regionsdirektør Bård A. Nielsen, OneCo (foran til høyre).

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.