Clarion hotel the HUB- En innovativ mulighet

c4ffc907edef6b69e2f96d3fe60c8531

OneCo har vunnet kontrakten med å levere det elektrotekniske anlegget til det nye «Clarion the HUB» hotellet som nå skal bygges i hjerte av Oslo. «Dette gir OneCo muligheten til å bli med på et svært innovativt og spennende prosjekt der nye tekniske løsninger og konsepter er valgt» sier regionsdirektør i OneCo Øst Bård A. Nielsen.

I desember 2016 stengte Clarion Hotel Royal Christiania dørene, og i 2019 åpner et helt nytt hotell i den ikoniske bygningen. Etter rehabiliteringen skal det nye hotellet hete Clarion Hotel The Hub.

OneCo skal levere alle elektro, tele/ data og sikkerhetsinstallasjoner. Det er Strawberry Brothers med Petter Stordalen og Varnerbrødrene som eier hotellet, mens Bentonmast er totalentreprenøren for prosjektet.

Hotellet skal inneholde 810 moderne hotellrom, 22 møtelokaler i ulike størrelser, og 3 unike restauranter og barer.

Tilstede ved signering av kontrakt:

Prosjektleder Thomas Kollshaugen , OneCo (bak til høyre)

Prosjektleder Jostein Ulnes, OneCo. (bak til venstre)

Prosjekteringssjef Guy Engvik, Bentonmast (foran til venstre).

Regionsdirektør Bård A. Nielsen, OneCo (foran til høyre).

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S