Coor og OneCo utvider samarbeidet

6142_Oneco_Oslo_0679

Coor og OneCo utvider samarbeidet med flere bygg på Østlandet

Coor er del av et Nordisk, børsnotert Facility Management-konsern med 10.000 ansatte og hovedkontor i Sverige. Coor leverer service-tjenester innenfor eiendomsdrift, kantinedrift og renhold, samt diverse kontortjenester. (For mer info se: https://www.coor.no)

OneCo har siden i sommer levert elektrikertjenester til Coors kunde Equinor. Nå utøkes samarbeidet til å omfatte leveranse til flere av Coors kunder, blant annet SAS Gardermoen, Storebrand og ABB sin lokaler i Oslo.

OneCo har stort fagfelt innenfor Elektro, Automasjon, Sikkerhet, Grønn energi, dekning med mer og er nylig kåret til årets bedrift av NHO agder. Les mere her

«Vi gleder oss til videre, utvidet samarbeid med en bærekraftig og fremtidsrettet samarbeidspartner som Coor», sier Salgssjef Johnny Andre Løff.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.