Coor og OneCo utvider samarbeidet

6142_Oneco_Oslo_0679

Coor og OneCo utvider samarbeidet med flere bygg på Østlandet

Coor er del av et Nordisk, børsnotert Facility Management-konsern med 10.000 ansatte og hovedkontor i Sverige. Coor leverer service-tjenester innenfor eiendomsdrift, kantinedrift og renhold, samt diverse kontortjenester. (For mer info se: https://www.coor.no)

OneCo har siden i sommer levert elektrikertjenester til Coors kunde Equinor. Nå utøkes samarbeidet til å omfatte leveranse til flere av Coors kunder, blant annet SAS Gardermoen, Storebrand og ABB sin lokaler i Oslo.

OneCo har stort fagfelt innenfor Elektro, Automasjon, Sikkerhet, Grønn energi, dekning med mer og er nylig kåret til årets bedrift av NHO agder. Les mere her

«Vi gleder oss til videre, utvidet samarbeid med en bærekraftig og fremtidsrettet samarbeidspartner som Coor», sier Salgssjef Johnny Andre Løff.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.