Coor tildelte viktig driftskontrakt til OneCo

6142_Oneco_Oslo_0679

OneCo har signert en drift- og vedlikeholdskontrakt på elektro med Coor. OneCo skal ha ansvaret for en del av Equinor sine bygg. Kontrakten har en varighet på 2+2+1 år.

«For OneCo er det utrolig hyggelig å bli valgt som partner for denne leveransen, og vi er stolt over den tilliten som Coor har vist oss.» sier tilbudsansvarlig i OneCo, Johnny-Andre Løff. «Når vi fra 01.oktobr starter vil vi være 25-35 personer engasjert i denne leveransen daglig. Vår oppgave vil være daglig elektroarbeid, service, feilsøking, rette feil, forbedre anlegg i kontor lokasjoner, lager etc. (tavler, lys, stikk, datahaller, laboratoriet, fellesområder etc). Vi skal også inngå i Coors vakt- teamet som har beredskap 24/7» fortsetter Johnny-Andre Løff.

«Vi har tro på at OneCo blir en god samarbeidsparter for Coor. Vi var igjennom en lang og krevende anbudsprosess, der både HMS, leveransekvalitet og kommersielle betingelser veide tungt, før vi landet på dette valget. Vi ser frem til å starte samarbeidet», sier Daniel Grönberg, forretningsenhetssjef i Coor.

Følgende var til stede under signeringen av kontrakten med Coor. Foran fra venstre: Daniel Grønberg, Business Unit director Coor, Liv Salvesen , CPO Group Procurement Coor, Bård Nielsen, adm.dir OneCo Elektro. Andre rad fra venstre: Morten Johansen, Category Procurement Manager Coor, Kai Nystuen Business Controller Coor, Johnny-Andre Løff, Salgsansvarlig OneCo, Jan Erik Nikolaisen, Divisjonssjef elektro OneCo.

 

 

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.