Dokking med historisk sus

Hetemanden

Veteranen D/S Hestmanden  vil tidlig våren 2020 ankomme OneCos  anlegg på Andøy for dokking. Skipet skal gjennom 3 årig inspeksjon.

I dokkperioden vil OneCo Safe Yards dokk team utføre standard dokk tjenester,  annet teknisk arbeid blir planlagt etter skipet står tørt, og inspeksjon er utført.

«For oss er både spesielt og inspirerende å skal få jobbe med en båt som det er knyttet så mye historie til.
Vi er derfor  takknemlige for oppdraget Vestagdermuseet har tildelt oss, og ser frem til et produktivt og langvarig samarbeid» sier Morten Endresen, Manager i OneCo Safe Yards.

OneCo Safe Yards har over lengre tid etablert en betydelig kompetanse innen skipstekniske tjenester og tørr dokk oppdrag, og opplever stadig større pågang fra skips næringen.  Antikvar skip som Hestmanden inngår og i OneCo Safe Yards satsing som tjenesteleverandør til det Maritime markedet.

Les mere om Hestmanden historie her: https: Hestmanden

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.