Kampanje på 32 A salto-lader fra ABL
fra kr 14 990,-*

ABL Salto lader er testvinner, og i tillegg best på sikkerhet! Den kraftige justerbare 32A laderen er et godt valg, og vi leverer den derfor ferdig montert til kampanjepris 14 990,-!*

Kilde: https://bit.ly/2A3lpRS

* Tilbudet inneholder inntil 1 time reisetid, 1 sikring, 10 meter kabel fra sikringsskap ut til lader og forutsetter ellers normale forhold, at overspenningsvern er montert og at det er plass i sikringsskapet til 1 ekstra sikring. Vi hjelper deg med å avklare dette når du klikker på motta et pristilbud.

1

Sikkert

Sikkerhet er viktigst.
Ladestasjonen leveres med:
 Elektronisk jordfeilvern.
 Integrerte sikringer
Temperatursensorer
Strømgjennomgangs overvåkning.

Intelligent

Du får detaljert oversikt over strømforbruk via app eller skyen. Start ladingen ved hjelp av nøkkelbrikke, nøkkelkort eller ved hjelp av app.

Fremtidsrettet

OneCos løsninger gir mulighet for fremtidige oppdateringer, fungerer med alle elektriske kjøretøy, og vil forbli en trygg investering.

OneCo leverer markedsledende ladeløsninger til privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser.

Med fokus på Sikkerhet, Skalerbarhet og Rettferdighet, leverer OneCo et Intelligent og Fremtidsrettet system, optimalisert etter behov.

OneCo tilbyr hjelp med befaring, oppkobling, betalingsløsninger, drift og vedlikehold.

Vi samarbeider med flere av de største lade-leverandørene som Walbox, SaltoZaptec og EVBox.

Skjermbilde

Wallbox
Wallbox har flere modeller, men alle laderne finnes både for type 1 og type 2. Funksjonene til hver av disse laderne er nøyaktig det samme.

Salto
Fleksible og effektive ladelsøninger til ladbare biler - uansett infrastruktur.

 

Zaptec
Spesielt utviklet for smart lading av elbiler i borettslag, sameier og større parkeringsplasser.

EVBox
Intelligente ladeløsninger for små og store anlegg. Støtter alle elbiler, både dagens og framtidens modeller.

Bruker-Bilde-til-bruker2

En av våre løsninger - LAD24

Vårt mål er å gjøre det enkelest mulig, ved å tilby en komplett løsning til fast pris. Ladeløsning i Borettslag/Sameie inneholder ofte flere entrepriser som graving, elektro, asfaltering etc. LAD24 tar hånd om alt dette og leverer en komplett leveranse til en fast pris.

Gjennom LAD24 tilbyr OneCo et driftssystem som forenkler fakturering, funksjonsansvar og overvåking. I dette systemet foreligger det rutinger for rapportering, eierskifte, etablering av fremtidige ladepunkt og årskontroll. Les mer om LAD24 her.

Ønsker du en elbil lader? 
OneCo leverer din - ferdig installert.