En ekte OneCo-helt

En ekte OneCo-helt

Under OneCo sitt ansattarrangement lørdag 7. september, ble «OneCo-helt» prisen delt ut. «En helt er et begrep som beskriver en beundringsverdig og foregangs person.

Under OneCo sitt ansattarrangement lørdag 7. september, ble «OneCo-helt» prisen delt ut.

«En helt er et begrep som beskriver en beundringsverdig og foregangs person. En OneCo-helt utgjør en forskjell for enkeltmennesker, organisasjoner eller samfunn. En OneCo-helt er en person som representerer OneCo sine verdier LANGSIKTIGHET – LIDENSKAP – RAUSHET på en tydelig måte og som gjennom sitt engasjement skaper resultater. Vi har valgt å løfte frem og økonomisk støtte en slik person for 2013», sier Arnstein Moy, direktør forretningsutvikling i OneCo.

«Anne Louise Hübert er en ekte helt – med en spesiell historie bak seg. Hun viser at mot, vilje og engasjement kan utgjøre en forskjell for både enkeltpersoner og samfunn. Anne Louise får OneCo-helt prisen for 2013», avslutter Moy.

Anne Louise Hübert og Arnstein Moy. Anne Lise forteller om Aid In Action. Foto: Bixi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Aid in Action
Aid in Action er en frivillig hjelpeorganisasjon som ble startet i 2008 av nittenårige Anne Louise Hübert etter at hun besøkte en landsby i Kenya. Aid in Action har som formål å gi nødhjelp og hjelp til bærekraftig utvikling for fattige mennesker.

Siden 2008 har Aid in Action fått betydelig oppmerksomhet for sine bistandsprosjekt i Kenya. Det startet med innsamling til nødhjelpsprosjekt i Kenya og Somalia, men har utviklet seg til hjelp til selvhjelp i form av bærekraftige prosjekter som skal hjelpe folk ut av fattigdom.

Aid in Action kjennetegnes for aktiv bruk av sosiale medier for å engasjere givere. Gjennom blogging, Twitter-meldinger, Facebook og med jevnlige statusoppdateringer og facebook-eventer, har Aid in Action med Anne Louise Hübert i spissen engasjert unge og eldre til å gi. Anne Louise har ved flere anledninger vært omtalt i landsdekkende medier som Aftenposten, Vårt Land og NRK for sin innsats i Kenya.

Fokus for arbeidet til Aid in Action er grunnleggende behov hos mennesker i utviklingsland som rent drikkevann, ernæringsmessig god mat, trygghet og omsorg. De innsamlede midlene har gått til boring av vannbrønner, bygging av vanninfrastruktur, veibygging, bygging av barnesenter, innkjøp av drivhus og mat til skolene og planting av papayatrær. Aid in Action har med stort hell benyttet konkurranser med premier for å stimulere bønder til å plante trær på sine egne eiendommer.

Aid in Action lønner ingen i administrasjonen i Norge. Alle midlene som kommer inn går direkte til bistandsprosjektene.

Aid in Action sin ambisjon er å hjelpe landsbybefolkningen til å hjelpe seg selv hvor organisasjonen ønsker å trekke seg ut på sikt.

I dag arbeider organisasjonen blant annet med oppstart av et business- og læringssenter i Ngumbulu i Kenya. Det arbeides med koordinering av alle prosjekter og gode løsninger for å hjelpe landsbybefolkningen til å selge grønnsakene og frukten til de større markedene til gode priser.

Les mer på: www.Aidinaction.com

Foto, hovedbilde: Aidinaction.com

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.