Et møte med verdenseliten

dumy1

27. juli kommer verdens sykkelelite, med Andy Scheleck og Thor Hushovd i spissen, til Sørlandsparken Grand Prix. – For OneCo er det utrolig spennende å få være generalsponsor for dette arrangementet, sier Arnstein Moy, konstituert administrerende direktør i OneCo AS.

 27. juli kommer verdens sykkelelite, med Andy Scheleck og Thor Hushovd i spissen, til Sørlandsparken Grand Prix.

– For OneCo er det utrolig spennende å få være generalsponsor for dette arrangementet, sier Arnstein Moy, konstituert administrerende direktør i OneCo AS.
– Dette gir oss mulighet til å få synligjort vårt selskap både regionalt og nasjonalt. Samtidig har vi erfart at det å omgi seg med dyktige mennesker er smittsomt. Vi ser derfor frem til å jobbe sammen med arrangøren frem mot rittet, og å være sammen med noen av verdenes beste idrettsutøvere. Vi vil også bruke denne anledningen til å samle våre kunder og ansatte til faglig inspirasjon og gode idrettsopplevelser, avslutter Arnstein, som allerede ser frem til å få sykkelen ut av snøhaugen.
Du kan lese mer om Sørlandsparken Grand Prix på Fvn.no.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.