Et møte med verdenseliten

dumy1

27. juli kommer verdens sykkelelite, med Andy Scheleck og Thor Hushovd i spissen, til Sørlandsparken Grand Prix. – For OneCo er det utrolig spennende å få være generalsponsor for dette arrangementet, sier Arnstein Moy, konstituert administrerende direktør i OneCo AS.

 27. juli kommer verdens sykkelelite, med Andy Scheleck og Thor Hushovd i spissen, til Sørlandsparken Grand Prix.

– For OneCo er det utrolig spennende å få være generalsponsor for dette arrangementet, sier Arnstein Moy, konstituert administrerende direktør i OneCo AS.
– Dette gir oss mulighet til å få synligjort vårt selskap både regionalt og nasjonalt. Samtidig har vi erfart at det å omgi seg med dyktige mennesker er smittsomt. Vi ser derfor frem til å jobbe sammen med arrangøren frem mot rittet, og å være sammen med noen av verdenes beste idrettsutøvere. Vi vil også bruke denne anledningen til å samle våre kunder og ansatte til faglig inspirasjon og gode idrettsopplevelser, avslutter Arnstein, som allerede ser frem til å få sykkelen ut av snøhaugen.
Du kan lese mer om Sørlandsparken Grand Prix på Fvn.no.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.