Et møte med verdenseliten

dumy1

27. juli kommer verdens sykkelelite, med Andy Scheleck og Thor Hushovd i spissen, til Sørlandsparken Grand Prix. – For OneCo er det utrolig spennende å få være generalsponsor for dette arrangementet, sier Arnstein Moy, konstituert administrerende direktør i OneCo AS.

 27. juli kommer verdens sykkelelite, med Andy Scheleck og Thor Hushovd i spissen, til Sørlandsparken Grand Prix.

– For OneCo er det utrolig spennende å få være generalsponsor for dette arrangementet, sier Arnstein Moy, konstituert administrerende direktør i OneCo AS.
– Dette gir oss mulighet til å få synligjort vårt selskap både regionalt og nasjonalt. Samtidig har vi erfart at det å omgi seg med dyktige mennesker er smittsomt. Vi ser derfor frem til å jobbe sammen med arrangøren frem mot rittet, og å være sammen med noen av verdenes beste idrettsutøvere. Vi vil også bruke denne anledningen til å samle våre kunder og ansatte til faglig inspirasjon og gode idrettsopplevelser, avslutter Arnstein, som allerede ser frem til å få sykkelen ut av snøhaugen.
Du kan lese mer om Sørlandsparken Grand Prix på Fvn.no.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S