Evne, vilje og styrke!

Evne, vilje og styrke!

Alle femten OneCo ansatte nådde toppen av Kilimanjaro onsdag 26. juni 09. 30.

I februar 2012 startet en konkurranse blant alle ansatte i OneCo. «Den som plasserte OneCo – flagget på det dypeste eller høyeste punkt på kloden, den mest spektakulære eller berømte plass – ble med i uttaket om å være med og selv ta turen til Kilimanjaro for å plante OneCo flagget på toppen av fjellet»

I tillegg til konkurransen ble det trukket ut ansatte fra enkelte selskap, der leveransen i 2012 bidro til måloppnåelse for OneCo konsernet, som deltakere til turen.

Torsdag 20. juni var femten ansatte fra OneCo samlet på Gardermoen for felles avreise mot Kilimanjaro. Tidlig lørdag 23. juni startet en fem dagers bestigning av fjellet.

«Turen startet på 1800 moh og gikk deretter gjennom jungel før tregrensen er passert ca 3.000 moh.», forteller Arnstein Moy, som var reiseleder for følget

Selv om det ikke er mye klatring, er det en krevende tur – både på grunn av den kraftige stigningen som skal forseres, men ikke minst på grunn av den fysiske utfordringen høyden skaper.

«Vi var svært spente på hvor mange av oss som ville nå toppen da vi alle femten forlatte teltene på base-camp natt for å starte den siste etappen mot toppen. På tross av at de fleste fikk kjenne på symptomene av tynn luft med ubehag, svimmelhet og hodepine, klarte alle femten den utrolige bragden å karre seg til topps!», smiler Arnstein fornøyd.

Kilimanjaro er med sine 5980 meter over havet er verdens høyeste frittstående fjell. Av de som forsøker å bestige Kilimanjaro er det ca 50-60 % som klarer dette.

«At alle kom til topps var et resultat av hver deltakers evne til å ta vare på seg selv og fokusere på oppgaven, samtidig som vi var et team som evnet å støtte og oppmuntre hverandre når det trengtes som mest», avslutter en tydelig stolt Arnstein Moy.

Med bestigning av Kilimanjaro og 1 mrd. i omsetning for 2012 er to viktig mål og milepæler oppnådd.

For 2013 har konsernsjefen satt mål om å doble veksten fra 2012 – med 2 mrd i omsetning. Hva som skal bestiges eller tilbakelegges for å sette punktum for den måloppnåelsen er ennå konfidensielt frem til konsernsamling for ansatte i september.

Les om reisen her:

201309061141_logg-bestigningavmountkilimanjarojuni2013.pdf

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S