Fiberavtale med Haugaland Kraft

fiber optic communication

OneCo har inngått rammeavtale med Haugaland kraft på bygging av deres fibernett.

«OneCo har brukt tiden godt med å bygge opp en solid avdeling i Haugesund som bl.a er spesialisert på bygging av fiberanlegg. Vi er derfor utrolig glade for at vi i juli fikk på plass en langsiktig rammeavtale for Haugaland Kraft. Gjennom denne avtalen at vi har fått stor økning i leveranse og driftsarbeid på deres eksisterende fibernett. I tillegg har vi allerede nå fått landet flere utbyggingsprosjekter som skal utføres i år » sier avdelingsleder i OneCo Networks, Meibel Surdal.

Rammeavtalen med Haugaland Kraft er tredelt:

1. Drift av deres eksisterende infrastruktur for fiber.
2. Installasjon av Altibox fiberprodukt til nye kunder i utbygde områder
3. Nye utbyggingsprosjekt.

OneCo vil få ansvar for all planlegging og prosjektering av definerte utbyggingsområder. Gjennomføring av byggeprosess hvilket inkluderer gravearbeider, stolpearbeider, kabelarbeider, skjøting og terminering av fiber. Og til slutt installasjon av Altibox fiberprodukter til sluttkunder i prosjektområdet.

For tiden har OneCo tre prosjekter som er tildelt. Alle disse er prosjekter som Haugaland Kraft skal utføre i samarbeid med respektive kommuner, og gir bredbånd av svært høy kvalitet til bygder som i dag har veldig dårlig internett og som i utgangspunktet ikke er kommersielt interessante. I disse bygdene er det høy landbruksaktivitet, og så teknisk som landbruket nå er blitt så er de også avhengige av gode bredbåndsforbindelser, hvilket OneCo Networks er med på å bidra til at de får.

 

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.