Fiberavtale med Haugaland Kraft

fiber optic communication

OneCo har inngått rammeavtale med Haugaland kraft på bygging av deres fibernett.

«OneCo har brukt tiden godt med å bygge opp en solid avdeling i Haugesund som bl.a er spesialisert på bygging av fiberanlegg. Vi er derfor utrolig glade for at vi i juli fikk på plass en langsiktig rammeavtale for Haugaland Kraft. Gjennom denne avtalen at vi har fått stor økning i leveranse og driftsarbeid på deres eksisterende fibernett. I tillegg har vi allerede nå fått landet flere utbyggingsprosjekter som skal utføres i år » sier avdelingsleder i OneCo Networks, Meibel Surdal.

Rammeavtalen med Haugaland Kraft er tredelt:

1. Drift av deres eksisterende infrastruktur for fiber.
2. Installasjon av Altibox fiberprodukt til nye kunder i utbygde områder
3. Nye utbyggingsprosjekt.

OneCo vil få ansvar for all planlegging og prosjektering av definerte utbyggingsområder. Gjennomføring av byggeprosess hvilket inkluderer gravearbeider, stolpearbeider, kabelarbeider, skjøting og terminering av fiber. Og til slutt installasjon av Altibox fiberprodukter til sluttkunder i prosjektområdet.

For tiden har OneCo tre prosjekter som er tildelt. Alle disse er prosjekter som Haugaland Kraft skal utføre i samarbeid med respektive kommuner, og gir bredbånd av svært høy kvalitet til bygder som i dag har veldig dårlig internett og som i utgangspunktet ikke er kommersielt interessante. I disse bygdene er det høy landbruksaktivitet, og så teknisk som landbruket nå er blitt så er de også avhengige av gode bredbåndsforbindelser, hvilket OneCo Networks er med på å bidra til at de får.

 

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.