Flagget på plass hos OneCo Contracting i Sandnes

Flagget på plass hos OneCo Contracting i Sandnes

Tor Gresaker og Roy Sletten med OneCo flagget. I bakgrunnen ser vi konstruksjonsfartøyet «Normand Clipper» som ligger inne på basen til OneCo Contracting. Mandag 21.

Tor Gresaker og Roy Sletten med OneCo flagget. I bakgrunnen ser vi konstruksjonsfartøyet «Normand Clipper» som ligger inne på basen til OneCo Contracting.

Mandag 21. mai ble OneCo sin overtagelse av Keppel Norway markert med kake og flaggheising. Keppel Norway endrer navn til OneCo Offshore Services og vil bli del av OneCo Contracting strukturen.

Daglig leder Roy Sletten (t.h) og direktør forretningsutvikling / teknisk Tor Gresaker (t.v), rigger nå for å ta fatt på prosjektene selskapet har inngått kontrakter på.

Nylig sluttførte selskapet sin leveranse på riggen Scarabeo 8.

«For OneCo Contracting vil sammenslåingen med OneCo Offshore Service AS være et godt fundament for å realisere selskapets strategi og satsning innenfor oppdragering / modifikasjonsmarkedet for rigger og skip. Samlet styrker vi vår posisjon og sikrer oss tilgang til både kompetanse, kapasitet og lokasjoner som vi trenger. Et samlet selskap under paraplyen OneCo Contracting sammen med våre alliansepartnere gjør oss til en komplett og konkurransedyktig uavhengig systemleverandør til riggeiere, operatører og utstyrsleverandører», forteller Tor Gresaker, direktør forretningsutvikling / teknisk i OneCo Contracting.

«Vi har virkelig sett frem denne dagen» avslutter Roy Sletten.

Les mer: OneCo kjøper Keppel Norway AS

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.