Flagget på plass hos OneCo Contracting i Sandnes

Flagget på plass hos OneCo Contracting i Sandnes

Tor Gresaker og Roy Sletten med OneCo flagget. I bakgrunnen ser vi konstruksjonsfartøyet «Normand Clipper» som ligger inne på basen til OneCo Contracting. Mandag 21.

Tor Gresaker og Roy Sletten med OneCo flagget. I bakgrunnen ser vi konstruksjonsfartøyet «Normand Clipper» som ligger inne på basen til OneCo Contracting.

Mandag 21. mai ble OneCo sin overtagelse av Keppel Norway markert med kake og flaggheising. Keppel Norway endrer navn til OneCo Offshore Services og vil bli del av OneCo Contracting strukturen.

Daglig leder Roy Sletten (t.h) og direktør forretningsutvikling / teknisk Tor Gresaker (t.v), rigger nå for å ta fatt på prosjektene selskapet har inngått kontrakter på.

Nylig sluttførte selskapet sin leveranse på riggen Scarabeo 8.

«For OneCo Contracting vil sammenslåingen med OneCo Offshore Service AS være et godt fundament for å realisere selskapets strategi og satsning innenfor oppdragering / modifikasjonsmarkedet for rigger og skip. Samlet styrker vi vår posisjon og sikrer oss tilgang til både kompetanse, kapasitet og lokasjoner som vi trenger. Et samlet selskap under paraplyen OneCo Contracting sammen med våre alliansepartnere gjør oss til en komplett og konkurransedyktig uavhengig systemleverandør til riggeiere, operatører og utstyrsleverandører», forteller Tor Gresaker, direktør forretningsutvikling / teknisk i OneCo Contracting.

«Vi har virkelig sett frem denne dagen» avslutter Roy Sletten.

Les mer: OneCo kjøper Keppel Norway AS

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.