God fart inn i 2016 for OneCo telecoms virksomhet

God fart inn i 2016 for OneCo telecoms virksomhet

Året 2016 starter med fornyet og signert langsiktig rammeavtale med TeliaSonera/NetCom.

OneCo Elektro avdeling telecom har etablert seg som en god leverandør av entreprenørtjenester av mobilteknisk infrastruktur. 2015 ble avsluttet medsignering av ny avtale med TeliaSonera / NetCom som er ventet å gi bra fart inn i 2016, samt god forutsigbarhet for de neste årene.

OneCo etablerte seg med egen telecom enhet i 2013 og har siden den gang bygd ut,vedlikeholdt og fornyet mobilnett for mobiloperatører. Enheten består i dag av 60 – 80 montører og teknikere fordelt på egne og eksterne ressurser.

«2015 ble et hektisk år for oss hvor vi har levert fra oss mye i mange prosjekter. At vi avsluttet på tampen med signering av ny avtale med TeliaSonera må vi ta som en god bekreftelse på at vi gjør mye riktig» forteller Kjartan Honningdal og Tony Årsbog, som er ansvarlige for avdelingen.

«Det har vært en spennende reise i OneCo – og vi har fått utvikle en telecom-avdeling slik kundene våre forventer og slik vi vet at den vil fungere optimalt. Fokuset vårt er på kundens behov, fornuftig driftsoppsett, samt fornøyde og kompetente ansatte. Det i sum har vi sett over tid at vi skaper resultater av. Resultater for kunden gjennom leveransepresisjon og kvalitet og fornying av avtaler for oss som entreprenør er det som gjør det artig å holde på» avslutter duoen.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.