God fart inn i 2016 for OneCo telecoms virksomhet

God fart inn i 2016 for OneCo telecoms virksomhet

Året 2016 starter med fornyet og signert langsiktig rammeavtale med TeliaSonera/NetCom.

OneCo Elektro avdeling telecom har etablert seg som en god leverandør av entreprenørtjenester av mobilteknisk infrastruktur. 2015 ble avsluttet medsignering av ny avtale med TeliaSonera / NetCom som er ventet å gi bra fart inn i 2016, samt god forutsigbarhet for de neste årene.

OneCo etablerte seg med egen telecom enhet i 2013 og har siden den gang bygd ut,vedlikeholdt og fornyet mobilnett for mobiloperatører. Enheten består i dag av 60 – 80 montører og teknikere fordelt på egne og eksterne ressurser.

«2015 ble et hektisk år for oss hvor vi har levert fra oss mye i mange prosjekter. At vi avsluttet på tampen med signering av ny avtale med TeliaSonera må vi ta som en god bekreftelse på at vi gjør mye riktig» forteller Kjartan Honningdal og Tony Årsbog, som er ansvarlige for avdelingen.

«Det har vært en spennende reise i OneCo – og vi har fått utvikle en telecom-avdeling slik kundene våre forventer og slik vi vet at den vil fungere optimalt. Fokuset vårt er på kundens behov, fornuftig driftsoppsett, samt fornøyde og kompetente ansatte. Det i sum har vi sett over tid at vi skaper resultater av. Resultater for kunden gjennom leveransepresisjon og kvalitet og fornying av avtaler for oss som entreprenør er det som gjør det artig å holde på» avslutter duoen.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.