Gode forbilder

Gode forbilder

Når nå verdenseliten i skisprint igjen møter hverandre – er det naturlig for OneCo å være med. Vi tror på målbevisst satsing for å nå våre mål – og her er ski eliten gode forbilder for oss. OneCo er derfor en stolt samarbeidspartner til FIS World Cup Drammen 2013.

Når nå verdenseliten i skisprint igjen møter hverandre – er det naturlig for OneCo å være med. Vi tror på målbevisst satsing for å nå våre mål – og her er ski eliten gode forbilder for oss. OneCo er derfor en stolt samarbeidspartner til FIS World Cup Drammen 2013.

OneCo ansetter flere nye medarbeidere innen flere av sine forretningsområder. Ordrereserven er økende og flere spennende prosjekter står får tur. Vi er derfor på utkikk etter flere dyktige medarbeidere innen våre forretningsområder olje & marine, infrastruktur, bygg og fornybar energi.

Vi søker deg med pågangsmot og erfaring – som også kan være et forbilde for oss andre.

Dersom du ønsker å bli en del av OneCo laget sjekk oneco.no/karriere for å se om det er noen stillinger som du tror du ville trives med.

Langsiktighet – Lidenskap – Raushet

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.