Gode forbilder

Gode forbilder

Når nå verdenseliten i skisprint igjen møter hverandre – er det naturlig for OneCo å være med. Vi tror på målbevisst satsing for å nå våre mål – og her er ski eliten gode forbilder for oss. OneCo er derfor en stolt samarbeidspartner til FIS World Cup Drammen 2013.

Når nå verdenseliten i skisprint igjen møter hverandre – er det naturlig for OneCo å være med. Vi tror på målbevisst satsing for å nå våre mål – og her er ski eliten gode forbilder for oss. OneCo er derfor en stolt samarbeidspartner til FIS World Cup Drammen 2013.

OneCo ansetter flere nye medarbeidere innen flere av sine forretningsområder. Ordrereserven er økende og flere spennende prosjekter står får tur. Vi er derfor på utkikk etter flere dyktige medarbeidere innen våre forretningsområder olje & marine, infrastruktur, bygg og fornybar energi.

Vi søker deg med pågangsmot og erfaring – som også kan være et forbilde for oss andre.

Dersom du ønsker å bli en del av OneCo laget sjekk oneco.no/karriere for å se om det er noen stillinger som du tror du ville trives med.

Langsiktighet – Lidenskap – Raushet

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.