Gode forbilder

Gode forbilder

Når nå verdenseliten i skisprint igjen møter hverandre – er det naturlig for OneCo å være med. Vi tror på målbevisst satsing for å nå våre mål – og her er ski eliten gode forbilder for oss. OneCo er derfor en stolt samarbeidspartner til FIS World Cup Drammen 2013.

Når nå verdenseliten i skisprint igjen møter hverandre – er det naturlig for OneCo å være med. Vi tror på målbevisst satsing for å nå våre mål – og her er ski eliten gode forbilder for oss. OneCo er derfor en stolt samarbeidspartner til FIS World Cup Drammen 2013.

OneCo ansetter flere nye medarbeidere innen flere av sine forretningsområder. Ordrereserven er økende og flere spennende prosjekter står får tur. Vi er derfor på utkikk etter flere dyktige medarbeidere innen våre forretningsområder olje & marine, infrastruktur, bygg og fornybar energi.

Vi søker deg med pågangsmot og erfaring – som også kan være et forbilde for oss andre.

Dersom du ønsker å bli en del av OneCo laget sjekk oneco.no/karriere for å se om det er noen stillinger som du tror du ville trives med.

Langsiktighet – Lidenskap – Raushet

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.