Grunn til å feire

Grunn til å feire

Lørdag 7. september samlet omkring 700 ansatte med ledsagere fra OneCo seg for å feire oppnådde mål og inspirere hverandre til nye tak. At det var grunn til å feire hva OneCo har skapt i de 2,5 årene konsernet har eksistert var også noe konsernsjef Marvin Jensen fremholdt i sitt budskap til forsamlingen.

Lørdag 7. september samlet omkring 700 ansatte med ledsagere fra OneCo seg for å feire oppnådde mål og inspirere hverandre til nye tak. At det var grunn til å feire hva OneCo har skapt i de 2,5 årene konsernet har eksistert var også noe konsernsjef Marvin Jensen fremholdt i sitt budskap til forsamlingen. Konsernet har hatt en lønnsom vekst fra å omsette fra 0 til 1,3 mrd – og vil allerede i 2014 omsette for over 2 mrd NOK. Konsernet leverte et resultat i 2012 på ca. 60 mill.

«Vår suksess ligger hos våre medarbeideres evner til å yte det lille ekstra. Vi blir utfordret hver eneste dag med stadig tøffere krav fra markedet og tøff konkurranse – det skjerper og gjør at det kreves stadig mer av den enkelte av oss», fremholdt Marvin under samlingen.

«Prosjektgjennomføring er noe som angår hver enkelt hver dag. Hos OneCo er god, sikker og effektiv prosjektgjennomføring vår førsteprioritet. I de siste årene har vi gjennomført mange store og små prosjekter uten noen større ulykker – det er vi svært takknemlige og stolte av», avsluttet Marvin.

Senkveld-duoen Harald og Thomas bidro sammen med egne talenter til at kvelden ble både inspirerende og underholdende. Og med Postgirobygget som oppfølger etter festmiddagen var en skikkelig fest i beste OneCo-stil en realitet.

I og med at OneCo Technologies fra Bergen kom med på OneCo-laget etter at samlingen var booket fikk vi ikke de med denne gangen. Det lover vi at vi skal ta godt igjen!

Marvin Jensen med tydelig budskap til forsamlingen – konferansierer for kvelden Thomas og Harald.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.