Hafslund Nett signerer AMS-kontrakt med OneCo region Øst

Hafslund Nett signerer AMS-kontrakt med OneCo region Øst

Den 22. april signerte OneCo kontrakt med Hafslund Nett AS for montasje av 36. 000 trafo-koblede AMS-målere.

Den 22. april signerte OneCo kontrakt med Hafslund Nett AS for montasje av 36.000 trafo-koblede AMS-målere. Planleggingen av utrullingen vil starte i løpet av høsten 2015 med oppstart av selve utrullingen i begynnelsen av 2017. Det er beregnet 18 måneder på selve montasjen.

«Vi er svært fornøyd med å bli valgt som installatør for Hafslund Nett i Oslo, Akershus og Østfold. Vi ser frem til å ta fatt på oppgaven. OneCo har fra tidligere god erfaring med montasje av trafokoblede målere, prosjektet i Hafslunds nettområde passer oss derfor godt», forteller sier Bjørn Vagle, AMS Markedsansvarlig i OneCo AS.

Det er OneCo region Øst som vil stå for gjennomføringen av kontrakten med Hafslund Nett.

Regiondirektør Bård A. Nielsen er også svært godt fornøyd med leveransen til Hafslund Nett.

«I OneCo har vi hatt en klar plan om å være aktiv i markedet for utrulling av AMS målere » og opplever å ha lykkes med satsningen vår. Konsernet har nå kontrakter i flere store nettområder. I Region Øst er vi nå i full gang et prosjekt for Stange Energi, har omkring 30.000 målere for Eidsiva, 10.000 målere i Røyken og leveranse av booking for Alfa Installasjon og VOKKS. Kontrakten med Hafslund Nett passer derfor godt inn i vår portefølje og vil skape gode synergier mellom prosjektene», sier Bård A. Nielsen.

På bildet:  Fra Hafslund Nett – Kristin Lian, konserndir og Sigurd Kvistad, prosjektleder
Fra OneCo – Bård A Nielsen, regionleder og Bjørn Vagle, markedsansv AMS

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.