Jo kaldere, jo bedre!

Jo kaldere, jo bedre!

Oljemagasinet Petro. no omtaler OneCo sine løsninger for de-icing og anti icing av installasjoner og på fartøy som opererer i kalde farvann. – Barentshavet er et kommende marked, og vi er i posisjon, sier Sveinung Andersen, Project Sales Manager i OneCo Vests til Petromagasinet.

Oljemagasinet Petro.no omtaler OneCo sine løsninger for de-icing og anti icing av installasjoner og på fartøy som opererer i kalde farvann.

– Barentshavet er et kommende marked, og vi er i posisjon, sier Sveinung Andersen, Project Sales Manager i OneCo Vests til Petromagasinet.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.