Jo kaldere, jo bedre!

Jo kaldere, jo bedre!

Oljemagasinet Petro. no omtaler OneCo sine løsninger for de-icing og anti icing av installasjoner og på fartøy som opererer i kalde farvann. – Barentshavet er et kommende marked, og vi er i posisjon, sier Sveinung Andersen, Project Sales Manager i OneCo Vests til Petromagasinet.

Oljemagasinet Petro.no omtaler OneCo sine løsninger for de-icing og anti icing av installasjoner og på fartøy som opererer i kalde farvann.

– Barentshavet er et kommende marked, og vi er i posisjon, sier Sveinung Andersen, Project Sales Manager i OneCo Vests til Petromagasinet.

Les mer om...

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

OneCo Networks omorganiserer for å styrke fremtidig konkurranse- og leveransekraft

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, omorganiserer for å skape en mer kundeorientert organisasjon og tilpasse seg markedsendringer. Endringene vil tre i kraft i løpet av mars 2024. I den nye strukturen organiseres virksomheten i forretningsenheter som harmoniserer med tjenestene som leveres til kundene, og som muliggjør betjening av kunder gjennom færre ledd.…