Jo kaldere, jo bedre!

Jo kaldere, jo bedre!

Oljemagasinet Petro. no omtaler OneCo sine løsninger for de-icing og anti icing av installasjoner og på fartøy som opererer i kalde farvann. – Barentshavet er et kommende marked, og vi er i posisjon, sier Sveinung Andersen, Project Sales Manager i OneCo Vests til Petromagasinet.

Oljemagasinet Petro.no omtaler OneCo sine løsninger for de-icing og anti icing av installasjoner og på fartøy som opererer i kalde farvann.

– Barentshavet er et kommende marked, og vi er i posisjon, sier Sveinung Andersen, Project Sales Manager i OneCo Vests til Petromagasinet.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S