Kjempekontrakt til OneCo

OneCo har fått kontrakt med Statsbygg på leveranse av elektro- og svakstrøms installasjonen i det ny Livsvitenskapsbygget til Universitetet i Oslo. Kontrakten har en ramme på ca 600 mill NOK

"Dette er selvfølgelig en kontrakt vi setter spesielt stor pris på å få være med å levere på" sier Bård A. Nielsen, regionsdirektør i OneCo. "I tillegg til at dette er en av de største elektrojobbene som skal gjennomføres i Norge på mange år, er dette også et prosjekt som vil by på mange faglige utfordringer som vi ser frem til å levere gode løsninger på." fortsetter Bård A. Nielsen.

Med sine 67 000 m2 blir Livsvitenskapsbygget Norges største enkeltstående universitetsbygg. Det skal ha fleksible løsninger slik at det kan tilpasses utviklingen innen forskning, innovasjon og utdanning. Bygningen skal være arbeidsplass for om lag 1000 ansatte og 1600 studenter som skal drive med forskning og undervisning innen livsvitenskap, kjemi og farmasi.

For mere informasjon om Livsvitenskapsbygget  HER

Se også omtalen   bygg.no

Fra signering av kontrakt: Fra  venstre Hans Thomas Holm (ass prosjektdirektør Statsbyggr), Bård Nielsen, regionsdirektør OneCo, Synnøve Lyssand Sandberg (byggherredirektør, Statsbygg ), Per Roger Johansen (prosjektdirektør Statsbygg) og Kjetil Kolltveit (Kalkulatør og tilbudsleder OneCo).