Klar til neste fase på West Hercules

Klar til neste fase på West Hercules

Lørdag 10. november 2012 kom flere OneCo medarbeidere med riggen West Hercules til Westcon sitt anlegg i Ølen.  OneCo som har vært med på riggen siden den forlot Singapore har i all hovedsak jobbet med vinterisering av riggen underveis.

Lørdag 10. november 2012 kom flere OneCo medarbeidere med riggen West Hercules til Westcon sitt anlegg i Ølen. OneCo som har vært med på riggen siden den forlot Singapore har i all hovedsak jobbet med vinterisering av riggen underveis.

«For oss er dette et svært viktig prosjekt. Derfor er vi godt fornøyd med at vi er i rute med våre leveranser i prosjektet, selv om det har vært mange utfordringer underveis» sier konsernssjef i OneCo Marvin Jensen

Det skal nå gjennomføres noe arbeid i forbindelse med prosessen frem mot Samsvarsuttalelse (SUT) på riggen. Dette har ført til at arbeidet med vinteriseringen er planlagt sluttført tidlig i 2013.

Du kan lese mer om vinteriseringen av West Hercules på Offshore.no:

God stemning blant OneCo sine medarbeidere ombord på West Hercules.

God stemning blant OneCo sine medarbeidere ombord på West Hercules.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.