Klar til neste fase på West Hercules

Klar til neste fase på West Hercules

Lørdag 10. november 2012 kom flere OneCo medarbeidere med riggen West Hercules til Westcon sitt anlegg i Ølen.  OneCo som har vært med på riggen siden den forlot Singapore har i all hovedsak jobbet med vinterisering av riggen underveis.

Lørdag 10. november 2012 kom flere OneCo medarbeidere med riggen West Hercules til Westcon sitt anlegg i Ølen. OneCo som har vært med på riggen siden den forlot Singapore har i all hovedsak jobbet med vinterisering av riggen underveis.

«For oss er dette et svært viktig prosjekt. Derfor er vi godt fornøyd med at vi er i rute med våre leveranser i prosjektet, selv om det har vært mange utfordringer underveis» sier konsernssjef i OneCo Marvin Jensen

Det skal nå gjennomføres noe arbeid i forbindelse med prosessen frem mot Samsvarsuttalelse (SUT) på riggen. Dette har ført til at arbeidet med vinteriseringen er planlagt sluttført tidlig i 2013.

Du kan lese mer om vinteriseringen av West Hercules på Offshore.no:

God stemning blant OneCo sine medarbeidere ombord på West Hercules.

God stemning blant OneCo sine medarbeidere ombord på West Hercules.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.