Klima- og miljøvernministeren åpnet solenergi-anlegg

Leirvein c

10. august var klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn til stede ved åpningen av Møller Eiendom sitt solenergi-anlegg på Lillestrøm. Selve åpningen ble markert med at ministeren satt den nye helelektriske Volkswagen ID. 3 på lading med strøm fra det nye solenergianlegget. 

Anlegget, som er montert på tak og på fasade har en samlet installert effekt på 230kWp, hvor av 30 kWp fasademontert, fordelt på 793 solcellepaneler. Estimert produksjon 175 kWh/år. OneCo har levert og installert anlegget.

«Vi syntes dette har vært en spennende leveranse. I tillegg til at vi har levet et effektivt energiproduksjon-anlegg, har det også vært moro å kunne vise frem et anlegg som etter vårt syn har løftet hele fasaden på bygget» sier Elle Kathrine Lie som leder OneCos satsing på grønne fornybare energisystemer.Hun legger heller ikke skjul på at det er inspirerende å få jobbe for en kunde som har en så klar strategi knyttet til sin virksomhet og det grønne skifte og bærekraft som det Møller Mobility Group har.

Det ble også en panelsamtale mellom miljø- og klimaministeren, representanter fra Møller Mobility Group og Zero i forbindelse med åpningen av anlegget. Behovet for fortsatt stimulering av både solenergimarkedet og el-bilmarkedet for å sikre at det grønne skifte skjer raskt nok ble spesielt fremhevet.

Ellen Kathrine Lie, leder av OneCo Green Energy og Robert Jernstrøm, prosjektleder i OneCo foran den delen sav solenergi-anlegget som utgjør fasaden av bygget.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.