Kvartal 42 til OneCo Sør AS

Kvartal 42 til OneCo Sør AS

OneCo Sør AS er av BRG Entreprenør tildelt elektroentreprise for bygging av Kvartal 42 i Kristiansand. BRG Entreprenør er valgt som hoved entreprenør for prosjektet, som er et nybyggprosjekt på ca 27. 000 kvadratmeter, i fire til seks etasjer.

OneCo Sør AS er av BRG Entreprenør tildelt elektroentreprise for bygging av Kvartal 42 i Kristiansand.

BRG Entreprenør er valgt som hoved entreprenør for prosjektet, som er et nybyggprosjekt på ca 27.000 kvadratmeter, i fire til seks etasjer.

«Vi har hatt en meget god dialog med prosjektteamet hos hovedentreprenør BRG, og gleder oss stort til å videreutvikle samarbeidet i gjennomføringen av prosjektet.», sier en fornøyd daglig leder i OneCo Sør, Frank Iglebæk.

Les mer om prosjektet på kvartal42.no
Bilde:
Bildet viser utvendig fasade mot Dronningensgate/Elvegata.
Kilde: Kristin Jarmund Arkitekter AS

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.