Kvartal 42 til OneCo Sør AS

Kvartal 42 til OneCo Sør AS

OneCo Sør AS er av BRG Entreprenør tildelt elektroentreprise for bygging av Kvartal 42 i Kristiansand. BRG Entreprenør er valgt som hoved entreprenør for prosjektet, som er et nybyggprosjekt på ca 27. 000 kvadratmeter, i fire til seks etasjer.

OneCo Sør AS er av BRG Entreprenør tildelt elektroentreprise for bygging av Kvartal 42 i Kristiansand.

BRG Entreprenør er valgt som hoved entreprenør for prosjektet, som er et nybyggprosjekt på ca 27.000 kvadratmeter, i fire til seks etasjer.

«Vi har hatt en meget god dialog med prosjektteamet hos hovedentreprenør BRG, og gleder oss stort til å videreutvikle samarbeidet i gjennomføringen av prosjektet.», sier en fornøyd daglig leder i OneCo Sør, Frank Iglebæk.

Les mer om prosjektet på kvartal42.no
Bilde:
Bildet viser utvendig fasade mot Dronningensgate/Elvegata.
Kilde: Kristin Jarmund Arkitekter AS

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-