Ladestasjoner i Trondheim

Ladestasjoner i Trondheim

(Foto: Ladestasjonene ble offisielt åpnet av ordfører Rita Ottervik, 25. 08. 2011)Trondheim kommune har i samarbeid med en rekke private og offentlige virksomheter bidratt til utbygging av ladestasjoner for ladbare motorvogner.

(Foto: Ladestasjonene ble offisielt åpnet av ordfører Rita Ottervik, 25.08.2011)

Trondheim kommune har i samarbeid med en rekke private og offentlige virksomheter bidratt til utbygging av ladestasjoner for ladbare motorvogner. Denne så langt siste, store utbyggingen med 87 ladeuttak fordelt på 44 ladestasjoner, gir nå el-bilister tilgang på totalt 150 ladeuttak fordelt på 69 stasjoner relativt godt fordelt i kommunen.

Utbygging av ladestasjoner med reserverte plasser for el-biler og gratis strøm er en viktig miljøsatsing, som utgjør et betydelig insentiv for dagens el-bilister, og samtidig er en betydelig stimulans og tilrettelegging for at flere velger el-bil.

«Den siste utbyggingen med en kostnadsramme på 3,1 millioner kr. har hatt Teksal OneCo som hovedentreprenør og el-entreprenør. OneCo Teksal Midt-Norge AS har bidratt vesentlig til at prosjektet har blitt vellykket. De har i hele prosjektperioden vært en aktiv part og pådriver, vært løsningsorientert, de har innehatt den nødvendige kompetansen som både hovedentreprenør og spesifikt på el-entreprenørsiden, og har med sin pro-aktive rolle vært svært viktig for oss for kvaliteten på prosjektgjennomføringen og det resultatet vi i Trondheim kommune sitter igjen med.»
– Sitat Bjørn Ove Berthelsen i Trondheim kommune, Miljø enheten

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-