Langsiktighet skal gi suksess

Langsiktighet skal gi suksess

OneCo har inngått grossistavtale med SolarNorge. «For OneCo er det helt avgjørende at selskapet knytter til seg solide og langsiktige leverandører på alle nivåer. Gjennom avtalen med Solar har vi nå fått en samarbeidspartner som nettopp har den langsiktigheten og kompetansen OneCo er ute etter», sier Trond Larsen som er finansdirektør i OneCo konsernet.

OneCo har inngått grossistavtale med SolarNorge. 

«For OneCo er det helt avgjørende at selskapet knytter til seg solide og langsiktige leverandører på alle nivåer. Gjennom avtalen med Solar har vi nå fått en samarbeidspartner som nettopp har den langsiktigheten og kompetansen OneCo er ute etter», sier Trond Larsen som er finansdirektør i OneCo konsernet.

«I tillegg til de rent kommersielle delene av avtalen er det også lagt til grunn at partene vil jobbe tett sammen for å sørge for at både materiellanskaffelser og logistikk i OneCo optimaliseres. På den måten vil vi gjøre våre kunder bedre og dermed styrke vår konkurranseevne – det er jo det overordnede målet», presiserer Trond Larsen.

Salgssjef i Solar, Gunnar Askbo, sier at dette er en viktig avtale for Solar. Han fremholder at OneCo blir et spennende selskap å jobbe med.

 
«Her finner vi mennesker med ambisjon og vilje, kombinert med langsiktighet – og det passer oss bra. I tillegg kjenner vi miljøet i Teksal fra tidligere og vet at dette er en solid gjeng. Så dette ser vi frem til», sier en fornøyd Gunnar Askbo.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-