Med fulle ordrebøker inn i 2013

Med fulle ordrebøker inn i 2013

Før julehelgen signerte OneCo konsernet kontrakter for ca. 800 mill. Ordrereserven til OneCo er godt forankret og fordelt innenfor forretningsområdene Olje & Marine, Infrastruktur, Energi og Bygg.

Før julehelgen signerte OneCo konsernet kontrakter for ca. 800 mill. Ordrereserven til OneCo er godt forankret og fordelt innenfor forretningsområdene Olje & Marine, Infrastruktur, Energi og Bygg.

«Det har vært et godt år for OneCo i 2012 – hvor vi avslutter med omsetning som forventet på rundt 1 mrd. og leverer i overkant av 50 mill. i driftsresultat», sier konsernsjef Marvin Jensen.

Blant virksomhetene til OneCo er satsningen på Olje og Marine. OneCo har i 2012 etablert seg med baseområder både i Strandgata i Sandnes og Andøya i Kristiansand. På baseområdene opererer konsernet som en produktuavhengig leverandør og systemintegrator med dokk, kaiområder og mange dyktige medarbeidere.

«Vi har en klar strategi om vekst innen forretningsområde Olje og Marine. I dette ligger blant annet baseområdene som viktige fundamenter. Allerede nå ser vi stor interesse for baseområdene fra flere større utstyrsleverandører. Det gleder oss å få bekreftet at vår satsning blir tatt godt i mot i markedet », fortsetter Marvin Jensen.

OneCo konsernet skal i 2013 fortsette sin vekst innenfor de definerte forretningsområder – innholdet i disse vil oppleve tilvekst gjennom nyetableringer og oppkjøp. Konsernet forventer å øke omsetningen fra 1 mrd. til 1,5 mrd. i 2013.

«Neste år blir også et aktivt år for OneCo. Vi har mange kontrakter og avtaler som skal gjennomføres, samtidig som vi har vi mange spennende nye muligheter på gang. Til dette trenger vi å ha med de beste i markedet», avslutter Jensen.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

amina S Kampanjeside

Møt fremtidens elbillading: Opplev den ultimate ladeeffekten på 22 kW med sømløs tilkobling til ethvert smarthus. Ta full kontroll over bilens energiforbruk og lad når strømprisene er lavest med amina S