Ny kontrakt til OneCo Teksal Energy

Chamonix , 3842 m.o.h

Oneco Teksal Energy har inngått kontrakt med Lofotkraft Produksjon AS på leveranse av elektro teknisk utstyr til oppgradering av eksisterende Solbjørn Kraftverk (5000kVA). Leveransen består av kontroll- og apparatanlegg, hovedtransformator/stasjonstransformator samt installasjon, test og idriftsettelse. Solbjørn kraftverk som ligger i Solbjørnvassdraget, Flakstad kommune i Nordland fylke og er eiet avLofotkraft Produksjon AS.

Oneco Teksal Energy har inngått kontrakt med Lofotkraft Produksjon AS på leveranse av elektro teknisk utstyr til oppgradering av eksisterende Solbjørn Kraftverk (5000kVA). Leveransen består av kontroll- og apparatanlegg, hovedtransformator/stasjonstransformator samt installasjon, test og idriftsettelse. Solbjørn kraftverk som ligger i Solbjørnvassdraget, Flakstad kommune i Nordland fylke og er eiet avLofotkraft Produksjon AS. Lofotkraft AS er et regionalt energikonsern med virksomhet i heleLofoten.

Kraftstasjonen ligger ved E10 ved Mølnarodden på Moskenesøy.
Solbjørn Kraftverk ble bygget i begynnelsen på 1950 tallet. Det ble da planlagt bygt for 2 aggregater men bare ett ble installert.

Anlegget skal kunne startes fra «svart stasjon» og kunne opereres i høydrift der Solbjørn kraftverk skal samkjøres med 2 andre kraftstasjoner

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.