Ny leder av OneCo Technologies AS

Ny leder av OneCo Technologies AS

Eivind Bøe overtar sjefsstolen i OneCo Technologies fra 1. januar 2014. Han etterfølger Terje Sætrevik som har vært innleid som Administrerende direktør det siste halve året.

Eivind Bøe overtar sjefsstolen i OneCo Technologies fra 1. januar 2014. Han etterfølger Terje Sætrevik som har vært innleid som Administrerende direktør det siste halve året. OneCo Technologies holder til i Kanalveien i Bergen.

– OneCo Technologies er et av våre største og viktigste selskaper sier Konsernsjef Marvin Jensen i OneCo.

– Vi er glad for å få Bøe med på laget, han skal bidra til at vi når vårt mål om å skape et industrielt eventyr.

OneCo Technologies har over 400 ansatte og vil omsette for ca. 500 millioner. Det leverer tekniske løsninger primært til Offshore, industri og Bygg og Anlegg.

Bøe har tung ledererfaring fra Bygg og Anleggsbransjen. Han var administrerende direktør i Ramirent i 5 år, og har tidligere vært Administrerende direktør i Altima, sjef for Siemens Security Systems og Regionssjef i Bravida. De to siste årene har Bøe ledet Dekk1 kjeden. Han har også hatt flere styreverv blant annet i Gasselskapet Liquiline, Guard Systems og vært medlem i representantskapet i BNL/NHO. Bøe er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og Operativ offiser fra Sjøkrigsskolen.

– Jeg gleder meg helt utrolig til å ta fatt på jobben, sier Bøe.

– Å få lede et så stort selskap, med så mange dyktige medarbeidere, avanserte løsninger og ikke minst en meget imponerende kundeportefølje er fantastisk spennende. Det at vi også er en del av et stort konsern med tung teknisk kompetanse og kontaktnett inn mot offshorebransjen synes jeg også er en stor fordel. Jeg tror mange kunder vil oppleve oss som en sterk total teknisk leverandør, sier Bøe.

– Våre produkter og tjenester blir aldri bedre enn den kvaliteten på prestasjoner være medarbeidere og samarbeidspartnere representerer, kompletterer Jensen.

– Derfor er en sterk, tydelig og sunn bedriftskultur avgjørende for at vi skal lykkes med vår ambisjon – nemlig å skape et nordisk industrieventyr. Bøe skal sammen med alle våre dyktige medarbeidere bygge videre på den bedriftskulturen vi har i selskapet, og med det fortsette en spennende industriell reise, avslutter Marvin Jensen

 

Vil du vite mer om oss i OneCo og hva vi driver med – se denne tre minutters videoen.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.