Ny stor samferdselkontrakt til OneCo

dumy1

OneCo har inngått kontrakt med Kruse Smith for leveranse av elektroinstallasjonene og SRO-anlegg i forbindelse med ny fylkesvei 714 «Lakseveien» mellom Trondheim og Snillfjord, Hitra og Frøya. Kontrakten har en verdi på rundt 25 mill. og prosjektet skal være ferdigstilt i 2013.

OneCo har inngått kontrakt med Kruse Smith for leveranse av elektroinstallasjonene og SRO-anlegg i forbindelse med ny fylkesvei 714 «Lakseveien» mellom Trondheim og Snillfjord, Hitra og Frøya. Kontrakten har en verdi på rundt 25 mill. og prosjektet skal være ferdigstilt i 2013. Oppstart er medio 2012.

OneCo skal levere komplette løsninger for elektro og SRO anlegg (Styring-Regulering-Overvåking). Løsningen omfatter blant annet alle tavler, LED belysning, veilys, viftestyringer, radiokommunikasjon, gassdeteksjon, mv. Det skal installeres flere tusen meter med kabler og kabelbroer.

I prosjektet er det totalt tre tunneler med en samlet lengde på ca 3900 meter.
Prosjektet har som formål å bedre trafikksikkerheten og øke fremkommeligheten – spesielt på vinterstid.

«For OneCo er dette en viktig leveranse inn mot et av våre kjerneområder. OneCo er blitt en betydelig aktør innen Samferdsel og Infrastruktur. Vi har dyktige folk på gjennomføring og oppfølging av prosjektene. Kruse Smith er en kunde som krever kvalitet i leveranser og gjennomføring, noe som passer bra med filosofien til OneCo», sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-