Nye kontorfasiliteter for OneCo i sør

Nye kontorfasiliteter for OneCo i sør

«Etter at vi har hatt tre lokasjoner siden oppstarten i februar 2011 kan vi nå se frem til å flytte inn i nye og funksjonelle lokaler på Andøya i Vågsbygd», sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo. Det nye bygget som skal huse OneCo selskapene i sør ventes å stå ferdig høsten neste år. Kontorkomplekset vil bli et større bygg med flere relevante selskaper samlet under samme tak.

«Etter at vi har hatt tre lokasjoner siden oppstarten i februar 2011 kan vi nå se frem til å flytte inn i nye og funksjonelle lokaler på Andøya i Vågsbygd», sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo.

Det nye bygget som skal huse OneCo selskapene i sør ventes å stå ferdig høsten neste år. Kontorkomplekset vil bli et større bygg med flere relevante selskaper samlet under samme tak. Det legges opp til et spennende miljø som er knyttet opp mot betydelige verfts- og verkstedsfasiliteter i tilknytning til området. OneCo vil med dette få et moderne og innovative kontorer som gir nærhet til flere av selskapets viktigste kunder. OneCo selskapene OneCo AS, OneCo Contracting AS og OneCo Sør AS flytter inn i det nye bygget.

«OneCo Sør nærmer seg allerede 100 medarbeidere og trenger større lokaler. Vi er i en spennende utvikling med betydelige vekstplaner i selskapet som tilsier flere ansatte og trenger derfor fasiliteter til dette», sier Frank Iglebæk, daglig leder av OneCo Sør.

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.