Nye kontorfasiliteter for OneCo i sør

Nye kontorfasiliteter for OneCo i sør

«Etter at vi har hatt tre lokasjoner siden oppstarten i februar 2011 kan vi nå se frem til å flytte inn i nye og funksjonelle lokaler på Andøya i Vågsbygd», sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo. Det nye bygget som skal huse OneCo selskapene i sør ventes å stå ferdig høsten neste år. Kontorkomplekset vil bli et større bygg med flere relevante selskaper samlet under samme tak.

«Etter at vi har hatt tre lokasjoner siden oppstarten i februar 2011 kan vi nå se frem til å flytte inn i nye og funksjonelle lokaler på Andøya i Vågsbygd», sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo.

Det nye bygget som skal huse OneCo selskapene i sør ventes å stå ferdig høsten neste år. Kontorkomplekset vil bli et større bygg med flere relevante selskaper samlet under samme tak. Det legges opp til et spennende miljø som er knyttet opp mot betydelige verfts- og verkstedsfasiliteter i tilknytning til området. OneCo vil med dette få et moderne og innovative kontorer som gir nærhet til flere av selskapets viktigste kunder. OneCo selskapene OneCo AS, OneCo Contracting AS og OneCo Sør AS flytter inn i det nye bygget.

«OneCo Sør nærmer seg allerede 100 medarbeidere og trenger større lokaler. Vi er i en spennende utvikling med betydelige vekstplaner i selskapet som tilsier flere ansatte og trenger derfor fasiliteter til dette», sier Frank Iglebæk, daglig leder av OneCo Sør.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.