Nye kontrakter for 35 millioner kroner inngått i OneCo Sør

dumy1

OneCo Sør harde siste ukene inngått kontrakt om leveranse til flere spennende prosjekter. Oppgradering av operasjons- og anestesiavdeling på Sørlandets Sykehus. OneCo Sør skal utføre elektroinstallasjoner i forbindelse med oppgradering av operasjonssaler og anestesiavdeling ved Sørlandets Sykehus.

OneCo Sør harde siste ukene inngått kontrakt om leveranse til flere spennende prosjekter.

Oppgradering av operasjons- og anestesiavdeling på Sørlandets Sykehus.
OneCo Sør skal utføre elektroinstallasjoner i forbindelse med oppgradering av operasjonssaler og anestesiavdeling ved Sørlandets Sykehus.

Kontorbygg National Oilwell Varco.
I forbindelse med nytt kontorbygg for National Oilwell Varco skal OneCo Sør utføre komplette elektroinstallasjoner.

Utvidelse av sikkerhetsområde ved sydlig ende av rullebane på Kristiansand lufthavn Kjevik.
OneCo Sør holder i disse dager på med å utføre en kablingsjobb i forbindelse med provisorisk omlegging av innflygingslys som bla. innebærer omlegging av 6 stk. sjøkabler. Vi skal også installere flere instrumentlys hus samt ha ansvar for vedlikehold av anlegget i anleggsperioden. Vi er i dette prosjektet en underleverandør til TT-anlegg som har hovedentreprisen på jobben.

Næringsbygg Lauvåsen
OneCo Sør skal utføre komplett elektroinstallasjon i et nytt næringsbygg på Lauvåsen øst for Kristiansand sentrum. Bygget skal være et senter for helsetjenester hvor leietakere er tannleger, fysioterapeuter og leger.

Vaskeri Mjåvann.
OneCo Sør skal utføre komplett elektroinstallasjon i et nytt næringsbygg på Mjåvann vest for Kristiansand sentrum. Leietaker skal etablere et nytt vaskeri med tilhørende kontorer for administrasjonen. De tekniske installasjonene for vaskerimaskineriet vil også bli en del av kontrakten.

Totalsum for kontraktene ca. 35 millioner kroner


Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.