Nye lokaler

Nye lokaler

Etter tre års drift fra ulike lokasjoner flytter nå OneCo Region Sør og OneCo AS inn i nye lokaler på Andøya i Kristiansand.  Kontorbygget som blir OneCo sitt hovedkontor ligger i tilknytning til Kristiansand teknologipark. I tillegg til kontorlokaler har OneCo Region Sør også lager og verksted ved bygget.

Etter tre års drift fra ulike lokasjoner flytter nå OneCo Region Sør og OneCo AS inn i nye lokaler på Andøya i Kristiansand.

Kontorbygget som blir OneCo sitt hovedkontor ligger i tilknytning til Kristiansand teknologipark. I tillegg til kontorlokaler har OneCo Region Sør også lager og verksted ved bygget. Det nye lokalet er plassert like ved OneCo sitt kai- og baseområde ved Andøya.

«I tillegg til funksjonelle og topp moderne kontorfasiliteter har vi også fått en av regionens fineste plasseringer.  At lokalene ligger så tett opp til vårt allerede etablerte kai- og baseområde gjør at vi får samlet vår aktivitet innen offshore og marine i regionen på en god måte» sier en fornøyd konsernsjef i OneCo, Marvin Jensen.

Ordfører i Kristiansand, Arvid Grundekjøn vil i forbindelse med en markering den 20. august stå for den offisielle åpningen av bygget.

Også i Trondheim har OneCo flyttet inn i nye lokaler i Kvenildmyra på Heimdal. Den 13. august inviterer OneCo Midt Norge til automasjonsdag i de nye lokalene.

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.