Ocean Vanguard på vei til OneCo Contracting i Sandnes

Ocean Vanguard på vei til OneCo Contracting i Sandnes

I Strandgata i Sandnes er OneCo Contracting AS lokalisert med kontorer, produksjonslokaler og kaianlegg. Anlegget ble overtatt av OneCo i mai 2012. Selskapet har hatt et spennende år bak seg med flere store og krevende prosjekter som har omfattet alt fra engineering og produksjon til multidisipline leveranser.

I Strandgata i Sandnes er OneCo Contracting AS lokalisert med kontorer, produksjonslokaler og kaianlegg. Anlegget ble overtatt av OneCo i mai 2012. Selskapet har hatt et spennende år bak seg med flere store og krevende prosjekter som har omfattet alt fra engineering og produksjon til multidisipline leveranser. Også fremover ser det positivt ut for selskapet – med en ny rigg fra Diamond Offshore på vei inn til landligge.

«Det blir en travel og spennende sommer for oss. Vi har nettopp landet avtale med Diamond Offshore for landligge av riggen Ocean Vanguard til vårt anlegg i Strandgata i Sandnes», forteller en fornøyd Tor Gresaker, CEO i OneCo Contracting AS.

Ankomst for riggen er medio juli – men OneCo gjør seg klar for at dette også kan skje tidligere. Ocean Vanguard skal inn til en såkalt DNV Intermediate Survey, hvor det også skal gjøres en del jobbpakker samtidig.

Det ligger mye historikk i basen på Sandnes hvor det er dyktige ressurser og systemer på plass til å kunne utvikle seg godt videre. Selskapet opplever nå økt aktivitet – med mange spennende forespørsler ute i markedet.

«Etter at vi nå har inngått en allianse med PSW Group er vi i den heldige situasjonen at vi kan tilby landligge for rigger og skip på en hel rekke lokasjoner både på Sørlandet, Vestlandet og i Nord Norge. Vi ser allerede nå økt pågang fra potensielle kunder som har rigger og skip som skal inn til kontroller eller modifikasjon», avslutter Gresaker.

Bildetekst:
Ocean Vanguard
(foto:Diamond Offshore)

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.