OneCo Contracting har inngått avtale med North Atlantic Drilling

dumy1

         OneCo Contracting har sikret seg jobben med en forstudie med tanke på en mulig fremtidig vinterisering av riggen West Hercules. «Tildelingen av avtalen er  viktig  for OneCo sin aktivitet innen oppgraderings- og modifiseringsmarkedet for rigg og marine. Kontrakten gjenspeiler det vi jobber mot og er en viktig tillits erklæring vi tar med oss fra Nort Atlantic Drilling på veien videre.

OneCo Contracting har sikret seg jobben med en forstudie med tanke på en mulig fremtidig vinterisering av riggen West Hercules.

«Tildelingen av avtalen er  viktig  for OneCo sin aktivitet innen oppgraderings- og modifiseringsmarkedet for rigg og marine. Kontrakten gjenspeiler det vi jobber mot og er en viktig tillits erklæring vi tar med oss fra Nort Atlantic Drilling på veien videre. OneCo Contracting har som mål å ha en årlig omsetning på rundt 500 MNOK. Vi er i god rute til å nå dette målet» sier markedssjef i OneCo Contracting, Ådne Kvalbein.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.