OneCo Contracting har inngått avtale med North Atlantic Drilling

dumy1

         OneCo Contracting har sikret seg jobben med en forstudie med tanke på en mulig fremtidig vinterisering av riggen West Hercules. «Tildelingen av avtalen er  viktig  for OneCo sin aktivitet innen oppgraderings- og modifiseringsmarkedet for rigg og marine. Kontrakten gjenspeiler det vi jobber mot og er en viktig tillits erklæring vi tar med oss fra Nort Atlantic Drilling på veien videre.

OneCo Contracting har sikret seg jobben med en forstudie med tanke på en mulig fremtidig vinterisering av riggen West Hercules.

«Tildelingen av avtalen er  viktig  for OneCo sin aktivitet innen oppgraderings- og modifiseringsmarkedet for rigg og marine. Kontrakten gjenspeiler det vi jobber mot og er en viktig tillits erklæring vi tar med oss fra Nort Atlantic Drilling på veien videre. OneCo Contracting har som mål å ha en årlig omsetning på rundt 500 MNOK. Vi er i god rute til å nå dette målet» sier markedssjef i OneCo Contracting, Ådne Kvalbein.

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.