OneCo Contracting har inngått avtale med North Atlantic Drilling

dumy1

         OneCo Contracting har sikret seg jobben med en forstudie med tanke på en mulig fremtidig vinterisering av riggen West Hercules. «Tildelingen av avtalen er  viktig  for OneCo sin aktivitet innen oppgraderings- og modifiseringsmarkedet for rigg og marine. Kontrakten gjenspeiler det vi jobber mot og er en viktig tillits erklæring vi tar med oss fra Nort Atlantic Drilling på veien videre.

OneCo Contracting har sikret seg jobben med en forstudie med tanke på en mulig fremtidig vinterisering av riggen West Hercules.

«Tildelingen av avtalen er  viktig  for OneCo sin aktivitet innen oppgraderings- og modifiseringsmarkedet for rigg og marine. Kontrakten gjenspeiler det vi jobber mot og er en viktig tillits erklæring vi tar med oss fra Nort Atlantic Drilling på veien videre. OneCo Contracting har som mål å ha en årlig omsetning på rundt 500 MNOK. Vi er i god rute til å nå dette målet» sier markedssjef i OneCo Contracting, Ådne Kvalbein.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.