OneCo Elektro til Akershus festning

OneCo Elektro til Akershus festning

OneCo Elektro har inngått avtale med Georg Andersen & Sønner om å levere elektroinstallasjonen i forbindelse med rehabilitering av Kommandørboligen på Akershus festning i Oslo. Denne bygningen er et av de mest markante byggene på festningen og det skal rehabiliteres etter antikvariske prinsipper samtidig som det skal moderniseres. «Dette skal bli et veldig spennende prosjekt å ta fatt på i og med at vi skal installere nye tekniske løsninger samtidig som dette skal gjøres i henhold til antikvariske krav» sier Ulf Lauritzen, avdelingsleder i OneCo Elektro.

OneCo Elektro har inngått avtale med Georg Andersen & Sønner om å levere elektroinstallasjonen i forbindelse med rehabilitering av Kommandørboligen på Akershus festning i Oslo. Denne bygningen er et av de mest markante byggene på festningen og det skal rehabiliteres etter antikvariske prinsipper samtidig som det skal moderniseres.

«Dette skal bli et veldig spennende prosjekt å ta fatt på i og med at vi skal installere nye tekniske løsninger samtidig som dette skal gjøres i henhold til antikvariske krav» sier Ulf Lauritzen, avdelingsleder i OneCo Elektro.
Arbeidet utføres i samarbeid med Rambøll Norge AS og er på oppdrag for Forsvarsbygg. Kommandørboligen som har et samlet BTA på ca. 2400 m2 vil i hovedsak bli benyttet til kontorlokaler når den står ferdig

OneCo Elektro har også inngått avtale med Siviling. Knut Kløve AS om å levere elektroinstallasjonen i forbindelse med nye utelys og markiser på balkongene til Bjørnheim borettslag i Oslo. Bjørnheim borettslag består av 383 leiligheter og rekkehus. Borettslaget gjennomgår i disse dager totalrehabilitering av fasadene.

«Dette blir en spennende jobb som vi gleder vi oss til å ta fatt på» sier Lars Erik Hoelsæther, prosjektleder service i OneCo Elektro.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.