OneCo Elektro til Akershus festning

OneCo Elektro til Akershus festning

OneCo Elektro har inngått avtale med Georg Andersen & Sønner om å levere elektroinstallasjonen i forbindelse med rehabilitering av Kommandørboligen på Akershus festning i Oslo. Denne bygningen er et av de mest markante byggene på festningen og det skal rehabiliteres etter antikvariske prinsipper samtidig som det skal moderniseres. «Dette skal bli et veldig spennende prosjekt å ta fatt på i og med at vi skal installere nye tekniske løsninger samtidig som dette skal gjøres i henhold til antikvariske krav» sier Ulf Lauritzen, avdelingsleder i OneCo Elektro.

OneCo Elektro har inngått avtale med Georg Andersen & Sønner om å levere elektroinstallasjonen i forbindelse med rehabilitering av Kommandørboligen på Akershus festning i Oslo. Denne bygningen er et av de mest markante byggene på festningen og det skal rehabiliteres etter antikvariske prinsipper samtidig som det skal moderniseres.

«Dette skal bli et veldig spennende prosjekt å ta fatt på i og med at vi skal installere nye tekniske løsninger samtidig som dette skal gjøres i henhold til antikvariske krav» sier Ulf Lauritzen, avdelingsleder i OneCo Elektro.
Arbeidet utføres i samarbeid med Rambøll Norge AS og er på oppdrag for Forsvarsbygg. Kommandørboligen som har et samlet BTA på ca. 2400 m2 vil i hovedsak bli benyttet til kontorlokaler når den står ferdig

OneCo Elektro har også inngått avtale med Siviling. Knut Kløve AS om å levere elektroinstallasjonen i forbindelse med nye utelys og markiser på balkongene til Bjørnheim borettslag i Oslo. Bjørnheim borettslag består av 383 leiligheter og rekkehus. Borettslaget gjennomgår i disse dager totalrehabilitering av fasadene.

«Dette blir en spennende jobb som vi gleder vi oss til å ta fatt på» sier Lars Erik Hoelsæther, prosjektleder service i OneCo Elektro.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.