OneCo etablerer seg på Romerike

bab2187d9de787ee42fd662995fe025a

OneCo Elektro etablerer seg med avdelingskontor på Romerike fra 1. mars 2017. Gjennom denne avdelingen vil selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor elektro og automasjon for kunder innen drift, service og nybygg. Herunder også IT og brann- og sikkerhetsløsninger. OneCo Elektro AS har også lang erfaring fra systemtekniske leveranser av audiovisuelle systemer / tjenester, målerbytter for vann og elektro, samt termografering.

Det er i Trondheimsvegen 117 på Råholt i Eidsvoll selskapet er i gang med å etablere seg.

Med på OneCo laget på Råholt er Rune Ørbeck, som går inn som avdelingsleder.

« OneCo Elektro som utgjør Region Øst i OneCo konsernet har i dag 140 ansatte. Vi har over lengre tid sett på mulighetene for å etablere oss på Romerike. Dette er en naturlig ekspansjon av vår virksomhet på Østlandet. For å få til en god etablering trenger vi dyktige ressurser med oss på laget, vi er derfor veldig glad for å få med oss Rune som lagleder», sier Bård A. Nielsen, daglig leder i OneCo Elektro AS.

Rune Ørbeck og Bård Nielsen i OneCo sine lokaler.

Rune Ørbeck og Bård Nielsen i OneCo sine lokaler.

Les mer om...

Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-

Defa Solid Ladebestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.