OneCo etablerer seg på Romerike

bab2187d9de787ee42fd662995fe025a

OneCo Elektro etablerer seg med avdelingskontor på Romerike fra 1. mars 2017. Gjennom denne avdelingen vil selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor elektro og automasjon for kunder innen drift, service og nybygg. Herunder også IT og brann- og sikkerhetsløsninger. OneCo Elektro AS har også lang erfaring fra systemtekniske leveranser av audiovisuelle systemer / tjenester, målerbytter for vann og elektro, samt termografering.

Det er i Trondheimsvegen 117 på Råholt i Eidsvoll selskapet er i gang med å etablere seg.

Med på OneCo laget på Råholt er Rune Ørbeck, som går inn som avdelingsleder.

« OneCo Elektro som utgjør Region Øst i OneCo konsernet har i dag 140 ansatte. Vi har over lengre tid sett på mulighetene for å etablere oss på Romerike. Dette er en naturlig ekspansjon av vår virksomhet på Østlandet. For å få til en god etablering trenger vi dyktige ressurser med oss på laget, vi er derfor veldig glad for å få med oss Rune som lagleder», sier Bård A. Nielsen, daglig leder i OneCo Elektro AS.

Rune Ørbeck og Bård Nielsen i OneCo sine lokaler.

Rune Ørbeck og Bård Nielsen i OneCo sine lokaler.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.