OneCo flagget til Utsira – AMS-utrullingen i rute

Måler-konsentrator og OneCo-flagget er vel plasser på Utsira Fyr, og det er dermed klart for utrulling av AMS-målere i området. Det er montørene Andreas Bjørnstad og Bjørnar Aronsen som har forestått montasjen og flaggheisingen.

Innen 1. januar 2019 skal alle strømkunder i Norge ha tatt i bruk smarte målere. De nye målerne inngår i ”Avanserte Måle- og Styringssystemer” (AMS). OneCo har fått i oppdrag å bytte ca. 1,1 mill. målere, som utgjør nesten halvparten av alle strømmålere i Norge. OneCo er nå godt i gang og har byttet ca. 250.000 målere fordelt på hele landet. 

I tillegg til selve målerbyttet har også OneCo i flere av prosjektene fått i oppdrag å montere infrastrukturen hvor det  skal etablere et radio-nettverk som målerne kommuniserer gjennom.

Agder Energi Nett har også valgt å etablere full «Nett-nytte» utbygging av sine nettstasjoner. Det vil si at det i tillegg til montasje av konsentratorer for målerne,  vil det også blir utført oppgradering av ca. 8500 nettstasjoner.

OneCo lever også konsentratorskaper for deler av Soria.

«For OneCo har dette vært en utrolig mulighet til å bidra med digitaliseringen av det norske strømnettet» sier konsernssjef Marvin Jensen «Det er store krevende prosjekter med mye logistikk og med kunder som vet hva de vil ha, men dette har også gitt oss muligheten til å lære, samtidig som vi har fått anledning til å vise hva vi er gode for » fortsetter en forøyd konsernsjef, som også kan meddele at prosjektene også er i rute på alle områder.

Montasje av konsentratorskap på nettstasjon og direkte AMS-måler i sikringsskap

Montasje av konsentratorskap på nettstasjon og direkte AMS-måler i sikringsskap

 

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.