OneCo-flagget ut i verden

OneCo-flagget ut i verden

 Under OneCo-samlingen 11. februar (www. youtube.

 Under OneCo-samlingen 11. februar (www.youtube.com/watch?v=_niRBD2I4io ) startet konsernsjef Marvin Jensen OneCo sin flaggkonkurranse for 2012. Konkurransen går ut på at den som plasserer OneCo-flagget høyest, dypest, på kjente eller spektakulære steder vil bli med i trekningen om en tur for å plassere OneCo-flagget på Kilimanjaro, verdens høyeste frittstående fjell. OneCo-flagget har allerede nådd rundt på mange steder i verden, både høyt og lavt.

Øyvind Angelsen fra OneCo Sør viste stor kreativitet da han laget et OneCo flagg på 50 m2 som er sydd sammen av 16 laken. Øyvind pakket flagget i sekken og dro til Prekestolen for å henge det over kanten.

Her er også et utvalg av de stedene OneCo-flagget har vært så langt:

Den Kinesiske muren

Den Kinesiske muren

 

Paris

Paris

Chamonix , 3842 m.o.h

Chamonix , 3842 m.o.h

 

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.