OneCo Kjøper ERV Teknikk Kristiansand

OneCo Kjøper ERV Teknikk Kristiansand

OneCo styrker sin satsning i Kristiansandsregionen og har inngått avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i ERV Teknikk Kristiansand AS. «For ERV Teknikk Kristiansand AS var det viktig å bli en del av en større markedsmessig plattform, og vi så det derfor som nødvendig å se oss om etter nye eiere for selskapet. Vi fant fort tonen med OneCo, og har god tro på at vår nye eier skal kunne bidra med mye positivt for vårt selskap», sier Øystein Hærås, daglig leder i ERV Teknikk Kristiansand AS.

OneCo styrker sin satsning i Kristiansandsregionen og har inngått avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i ERV Teknikk Kristiansand AS.

«For ERV Teknikk Kristiansand AS var det viktig å bli en del av en større markedsmessig plattform, og vi så det derfor som nødvendig å se oss om etter nye eiere for selskapet. Vi fant fort tonen med OneCo, og har god tro på at vår nye eier skal kunne bidra med mye positivt for vårt selskap», sier Øystein Hærås, daglig leder i ERV Teknikk Kristiansand AS.

«Selskapet opererer innen fagområdene elektro, rør og ventilasjon og har en teknisk god profil med en rekke svært dyktige medarbeidere som vi mener passer godt inn i OneCo strukturen. Vi ønsker dem velkommen til oss», sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo.

Marked og ledelse vil i ERV Teknikk Kristiansand AS bli samkjørt med OneCo Sør AS, som ledes av Frank Iglebæk. OneCo Sør AS forsterker dermed posisjonen som en av de ledende elektroentreprenørene på Sørlandet.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.