OneCo Kjøper ERV Teknikk Kristiansand

OneCo Kjøper ERV Teknikk Kristiansand

OneCo styrker sin satsning i Kristiansandsregionen og har inngått avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i ERV Teknikk Kristiansand AS. «For ERV Teknikk Kristiansand AS var det viktig å bli en del av en større markedsmessig plattform, og vi så det derfor som nødvendig å se oss om etter nye eiere for selskapet. Vi fant fort tonen med OneCo, og har god tro på at vår nye eier skal kunne bidra med mye positivt for vårt selskap», sier Øystein Hærås, daglig leder i ERV Teknikk Kristiansand AS.

OneCo styrker sin satsning i Kristiansandsregionen og har inngått avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i ERV Teknikk Kristiansand AS.

«For ERV Teknikk Kristiansand AS var det viktig å bli en del av en større markedsmessig plattform, og vi så det derfor som nødvendig å se oss om etter nye eiere for selskapet. Vi fant fort tonen med OneCo, og har god tro på at vår nye eier skal kunne bidra med mye positivt for vårt selskap», sier Øystein Hærås, daglig leder i ERV Teknikk Kristiansand AS.

«Selskapet opererer innen fagområdene elektro, rør og ventilasjon og har en teknisk god profil med en rekke svært dyktige medarbeidere som vi mener passer godt inn i OneCo strukturen. Vi ønsker dem velkommen til oss», sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo.

Marked og ledelse vil i ERV Teknikk Kristiansand AS bli samkjørt med OneCo Sør AS, som ledes av Frank Iglebæk. OneCo Sør AS forsterker dermed posisjonen som en av de ledende elektroentreprenørene på Sørlandet.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.