OneCo kjøper ISS elektro i Kristiansand

dumy1

OneCo har blitt enig med ISS om å overta selskapets elektroavdeling i Kristiansand, og dette inngår som en del av OneCo Sør sin fremtidige satsing. OneCo Sør vil etter dette være et av Sørlandets største elektroentreprenørselskap, og bli forsterket innen alle sine forretningsområder. Forventet omsetning for selskapet OneCo Sør i 2011 (9 mnd.

OneCo har blitt enig med ISS om å overta selskapets elektroavdeling i Kristiansand, og dette inngår som en del av OneCo Sør sin fremtidige satsing. 

OneCo Sør vil etter dette være et av Sørlandets største elektroentreprenørselskap, og bli forsterket innen alle sine forretningsområder. Forventet omsetning for selskapet OneCo Sør i 2011 (9 mnd.) vil være ca. 65 mill. Ambisjon for 2012 er en omsetning på 120-150 mill.

For de som har vært ansatt i ISS Elektro vil overgangen til OneCo i første rekke bety at de blir en del av en organisasjon som satser målbevisst på utvikling av forretningsområdene og ansatte. Dette vil gi den enkelte store muligheter for deltagelse i flere spennende prosjekter, som vil medføre muligheter for god faglig utvikling.

For OneCo sine kunder vil denne forsterkningen av OneCo Sør bety at selskapet er i stand til å levere både kapasitet og kompetanse i et stort omfang.

Kontaktperson for mer informasjon: Adm dir. Frank Iglebæk tlf: +47 908 20983

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.