OneCo kjøper ISS elektro i Kristiansand

dumy1

OneCo har blitt enig med ISS om å overta selskapets elektroavdeling i Kristiansand, og dette inngår som en del av OneCo Sør sin fremtidige satsing. OneCo Sør vil etter dette være et av Sørlandets største elektroentreprenørselskap, og bli forsterket innen alle sine forretningsområder. Forventet omsetning for selskapet OneCo Sør i 2011 (9 mnd.

OneCo har blitt enig med ISS om å overta selskapets elektroavdeling i Kristiansand, og dette inngår som en del av OneCo Sør sin fremtidige satsing. 

OneCo Sør vil etter dette være et av Sørlandets største elektroentreprenørselskap, og bli forsterket innen alle sine forretningsområder. Forventet omsetning for selskapet OneCo Sør i 2011 (9 mnd.) vil være ca. 65 mill. Ambisjon for 2012 er en omsetning på 120-150 mill.

For de som har vært ansatt i ISS Elektro vil overgangen til OneCo i første rekke bety at de blir en del av en organisasjon som satser målbevisst på utvikling av forretningsområdene og ansatte. Dette vil gi den enkelte store muligheter for deltagelse i flere spennende prosjekter, som vil medføre muligheter for god faglig utvikling.

For OneCo sine kunder vil denne forsterkningen av OneCo Sør bety at selskapet er i stand til å levere både kapasitet og kompetanse i et stort omfang.

Kontaktperson for mer informasjon: Adm dir. Frank Iglebæk tlf: +47 908 20983

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.