OneCo leverer automasjon til flere av verdens grønneste datasentre

Datasenter A

Green Mountain datasenter med Smedvig som majoritetseier, er en av verdens grønneste datasenterleverandører. Beliggenheten gjør at de kan bruke 100% fornybar vannkraft til å drive og avkjøle sine prisbelønte, høyeffektive fasiliteter som ligger dypt inne i det norske fjell. Green Mountain har så langt tre datasenter lokasjoner i Norge og med sitt fokus på grønn standard, sikkerhet i verdensklasse, kvalitet med 100% oppetid og kostnadseffektivisering er de i ypperste verdensledende.
– DC1 Rennesøy
– DC2 Rjukan
– DC3 Oslo

Samarbeidet mellom OneCo og Green Mountain startet allerede i 2011 da OneCo ble valgt for leveranse av automasjon, elektro og høyspent på utbyggelse i DC1 Rennesøy. Automasjon leveres fra teknologiselskapet OneCo Technologies AS. Automasjon leverer styring og kontrollsystemene til Green Mountain. Rapportsystemer, SCADA, Datainnsamling, PLS styring og overvåking av kritiske prosess avsnitt som kjøling, strømforsyning, Reservekraft som UPS/ nødstrømsaggregater. Dette gjør at Green Mountain kan sikre drift og overvåke sine anlegg for å sikre kvalitet til sine kunder på 100% oppetid.

OneCo har i 2020 gjennomført flere prosjekter sammen som utvidelse av hall6 DC1 Rennesøy og på DC3 Oslo, hvor OneCo i de største toppene har hatt ca. 40 mann på siten fordelt på leveranse automasjon, elektro og høyspent.

Fjellanlegg Green Mountain

«Green Mountain er en fantastisk kunde å ha sier» OneCo`s divisjonsleder automasjon i Norge, Jan-Erik Nikolaisen.   «»De er svært kompetente, utfordrer oss som samarbeidspartner på en god måte. OneCo skal være langt fremme med teknisk kompetanse for alltid å kunne bistå våre kunder med dagens og morgendagens teknologi og anlegg. Dette gjør at vi til enhver tid har høy kompetanse med spennende arbeid og muligheter for våre om lag 75 ansatte på automasjon i Norge. Vi ser virkelig frem til videre godt samarbeid i årene som kommer,» legger Nikolaisen til.

Bildet fra DC2 i Telemark

 

Mer om Green Mountain

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.