OneCo leverer nå Metasys 10.0 fra Johnson Controls

Johonsen Control

OneCo  leverer nå det nye driftssystemet Metasys 10.0 fra Johnson Controls. Med dette kan vi bygge fremtidens SD-anlegg, og oppgradere alle eksisterende installasjoner til fremtidsrettede versjoner som er kompatibel med alle plattformer og nettlesere.

Vi har allerede levert pre-versjon av Metays 10.0 til utvalgte kunder. Tilbakemeldingen fra disse har vært svært god, og enda bedre brukervennlighet og stabilitet har vært trukket fram som viktige egenskaper.
Metasys 10.0 er fullt kompatibel med dagens hardware, og i utviklingen av den seneste versjonen er det lagt stor vekt på fremtidssikring. I tillegg til vanlige protokoller, støtter driftssystemet nå også bruk av API’er.
Sammen med versjon 10.0 av Metasys kan vi også levere nye og ekstremt hurtige undersentraler og rom- og nettverkskontrollere fra samme leverandør.

Som Johnson Controls’ største partner i Norge innen smarthus har vi meget god kunnskap og kompetanse på alle deres produkter innen byggautomasjon. Gjennom vårt lange samarbeide har vi også opparbeidet oss omfattende kunnskap på tidligere produkter fra Johnson Controls. Dette gjør at vi hurtig kan løse servicerelaterte utfordringer på eksisterende og eldre installasjoner.
OneCo  er landsdekkende med kontor i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Trondheim i tillegg til 20 andre mindre lokasjoner.

Vil du mer informasjon om automasjonssystemene som OneCo kan levere eller ønsker en befaring?
Kontakt Birger Færavaag Håvik på tlf. 920 22 353 eller epost birger.havik@oneco.no

Mer informasjon om Metasys 10.0 fra Johnson Controls finner du her:

https://www.johnsoncontrols.com/buildings/campaign/metasys

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-