OneCo leverer nå Metasys 10.0 fra Johnson Controls

Johonsen Control

OneCo  leverer nå det nye driftssystemet Metasys 10.0 fra Johnson Controls. Med dette kan vi bygge fremtidens SD-anlegg, og oppgradere alle eksisterende installasjoner til fremtidsrettede versjoner som er kompatibel med alle plattformer og nettlesere.

Vi har allerede levert pre-versjon av Metays 10.0 til utvalgte kunder. Tilbakemeldingen fra disse har vært svært god, og enda bedre brukervennlighet og stabilitet har vært trukket fram som viktige egenskaper.
Metasys 10.0 er fullt kompatibel med dagens hardware, og i utviklingen av den seneste versjonen er det lagt stor vekt på fremtidssikring. I tillegg til vanlige protokoller, støtter driftssystemet nå også bruk av API’er.
Sammen med versjon 10.0 av Metasys kan vi også levere nye og ekstremt hurtige undersentraler og rom- og nettverkskontrollere fra samme leverandør.

Som Johnson Controls’ største partner i Norge innen smarthus har vi meget god kunnskap og kompetanse på alle deres produkter innen byggautomasjon. Gjennom vårt lange samarbeide har vi også opparbeidet oss omfattende kunnskap på tidligere produkter fra Johnson Controls. Dette gjør at vi hurtig kan løse servicerelaterte utfordringer på eksisterende og eldre installasjoner.
OneCo  er landsdekkende med kontor i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Trondheim i tillegg til 20 andre mindre lokasjoner.

Vil du mer informasjon om automasjonssystemene som OneCo kan levere eller ønsker en befaring?
Kontakt Birger Færavaag Håvik på tlf. 920 22 353 eller epost birger.havik@oneco.no

Mer informasjon om Metasys 10.0 fra Johnson Controls finner du her:

https://www.johnsoncontrols.com/buildings/campaign/metasys

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.