OneCo på Oslo Lufthavn Gardermoen – Terminal 2

dumy1

  OSL T2 prosjektet er et stort automasjonsprosjektet som OneCo Øst for tiden holder på med. Leveransen har også et betydelig elektro- og tavlearbeid. «Prosjektet går i hovedsak ut på programmering og installering av automasjon i forbindelse med  oppsamling- og behandlingsanlegget  av vesker på flyplassområdet for å forhindre forurensning av grunnvann.

 

OSL T2 prosjektet er et stort automasjonsprosjektet som OneCo Øst for tiden holder på med. Leveransen har også et betydelig elektro- og tavlearbeid.

«Prosjektet går i hovedsak ut på programmering og installering av automasjon i forbindelse med  oppsamling- og behandlingsanlegget  av vesker på flyplassområdet for å forhindre forurensning av grunnvann. Det betyr at alt av nedbør som faller, og alt av sprøytemidler som benyttes for avising på flyplassens arealer blir samlet opp og renset» sier Marius Gløersen som er prosjektleder og som har med seg et team av dyktige automasjonsingeniører, el-tegnere, elektrikere og tavlebyggere.

Automasjonsentreprisen består av PLS programmering på Allen Bradley PLS’er, programmering av driftskontrollsystem hvor vi benytter Citect og Beijer HMI paneler.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.