OneCo på Oslo Lufthavn Gardermoen – Terminal 2

dumy1

  OSL T2 prosjektet er et stort automasjonsprosjektet som OneCo Øst for tiden holder på med. Leveransen har også et betydelig elektro- og tavlearbeid. «Prosjektet går i hovedsak ut på programmering og installering av automasjon i forbindelse med  oppsamling- og behandlingsanlegget  av vesker på flyplassområdet for å forhindre forurensning av grunnvann.

 

OSL T2 prosjektet er et stort automasjonsprosjektet som OneCo Øst for tiden holder på med. Leveransen har også et betydelig elektro- og tavlearbeid.

«Prosjektet går i hovedsak ut på programmering og installering av automasjon i forbindelse med  oppsamling- og behandlingsanlegget  av vesker på flyplassområdet for å forhindre forurensning av grunnvann. Det betyr at alt av nedbør som faller, og alt av sprøytemidler som benyttes for avising på flyplassens arealer blir samlet opp og renset» sier Marius Gløersen som er prosjektleder og som har med seg et team av dyktige automasjonsingeniører, el-tegnere, elektrikere og tavlebyggere.

Automasjonsentreprisen består av PLS programmering på Allen Bradley PLS’er, programmering av driftskontrollsystem hvor vi benytter Citect og Beijer HMI paneler.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.