OneCo runder 500 ansatte

OneCo runder 500 ansatte

OneCo passerte i Juni 500 medarbeidere. Jørgen Lia Treldal er blant de som valgte OneCo som fremtidig arbeidsgiver. Jørgen begynte som prosjektleder i OneCo 1.

OneCo passerte i Juni 500 medarbeidere.

Jørgen Lia Treldal er blant de som valgte OneCo som fremtidig arbeidsgiver. Jørgen begynte som prosjektleder i OneCo 1. juni hvor hans første oppdrag er å være byggeleder på delprosjekter på Ørskog – Fardal Syd. Oppdraget utføres i samarbeid med Solid Engineering. Jørgen er elkraftingeniør med solid erfaring fra anleggs- og prosjektledelse av elkraftanlegg.

«Jeg valgte å søke jobb i OneCo for å få nye utfordringer. Dette er en plass jeg får utvikle meg å delta i spennende prosjekter. Mottakelsen og tilretteleggingen som nyansatt har vært veldig bra. Jeg er allerede i god gang i det første oppdraget», sier en engasjert Jørgen Lia Treldal.

«Det er med ydmykhet og stolthet vi nå ønsker Jørgen velkommen på OneCo laget. Jørgen markerer en milepæl hvor vi nå er over 500 ansatte i konsernet. Fra oppstarten i 2011 har veksten vært eventyrlig, både i oppdrag og ansatte. Veksten har vi foretatt via  nyansettelse og oppkjøp. Mange svært godt kvalifiserte ressurser banker ofte på døra for å bli en del av OneCo laget, det gjør meg både ydmyk og stolt, men er ikke minst er det svært inspirerende» sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo.

Tross god tilgang på ressurser vil det fortsatt være behov for flere nye ansatte. Både innenfor ingeniør- og montørfag for elektro-, automasjon- og mekanikk vil selskapene i strukturen ha behov for flere medarbeidere.

En viktig rekrutteringskanal for OneCo er lærlingordningen. Konsernet har i dag 20 lærlinger innen fagområdene elektro, mekanisk og automasjon.

Les mer om våre ledige stillinger her.

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-