OneCo runder 500 ansatte

OneCo runder 500 ansatte

OneCo passerte i Juni 500 medarbeidere. Jørgen Lia Treldal er blant de som valgte OneCo som fremtidig arbeidsgiver. Jørgen begynte som prosjektleder i OneCo 1.

OneCo passerte i Juni 500 medarbeidere.

Jørgen Lia Treldal er blant de som valgte OneCo som fremtidig arbeidsgiver. Jørgen begynte som prosjektleder i OneCo 1. juni hvor hans første oppdrag er å være byggeleder på delprosjekter på Ørskog – Fardal Syd. Oppdraget utføres i samarbeid med Solid Engineering. Jørgen er elkraftingeniør med solid erfaring fra anleggs- og prosjektledelse av elkraftanlegg.

«Jeg valgte å søke jobb i OneCo for å få nye utfordringer. Dette er en plass jeg får utvikle meg å delta i spennende prosjekter. Mottakelsen og tilretteleggingen som nyansatt har vært veldig bra. Jeg er allerede i god gang i det første oppdraget», sier en engasjert Jørgen Lia Treldal.

«Det er med ydmykhet og stolthet vi nå ønsker Jørgen velkommen på OneCo laget. Jørgen markerer en milepæl hvor vi nå er over 500 ansatte i konsernet. Fra oppstarten i 2011 har veksten vært eventyrlig, både i oppdrag og ansatte. Veksten har vi foretatt via  nyansettelse og oppkjøp. Mange svært godt kvalifiserte ressurser banker ofte på døra for å bli en del av OneCo laget, det gjør meg både ydmyk og stolt, men er ikke minst er det svært inspirerende» sier Marvin Jensen, konsernsjef i OneCo.

Tross god tilgang på ressurser vil det fortsatt være behov for flere nye ansatte. Både innenfor ingeniør- og montørfag for elektro-, automasjon- og mekanikk vil selskapene i strukturen ha behov for flere medarbeidere.

En viktig rekrutteringskanal for OneCo er lærlingordningen. Konsernet har i dag 20 lærlinger innen fagområdene elektro, mekanisk og automasjon.

Les mer om våre ledige stillinger her.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.