OneCo Services satser maritimt

bb31eeb4841d59fc51b2f193028725f3

Under årets Nor-Shipping messens fire dager var OneCo Services godt representert, sammen med vår samarbeidspartner Safe Yards. Messen ble gjennomført fra 30.05 til 02.06

I mer enn 50 år har Nor-Shipping vært en messe som tiltrekker seg nøkkelspillerne innen marine industrien rundt hele verden.

Denne gang var over 1000 deltakere på plass på messens 25.000 kvadratmeter. Det var spesiell interesse for de tjenestene som OneCo Services leverer, både mekanisk, hydraulisk, elektro, engineering, mot de mange som besøkte messen.

Messen var godt besøkt alle dager, med onsdagen som den dagen hvor rundt 2000 besøkende var innom vår flotte stand.

«En av de tjenestene OneCo Services kan tilby og som fikk mest oppmerksomhet, var verftet på Andøya der det både er dokk med stor løftekapasitet og mulighet for å tilby teknisk/hydrolikk/mekanisk og elektro tjenester. Dette kombinert med at vi kan tilby våre kunder et «single point of contact», da vi leverer et så stort spekter inkludert  engineering var også noe de besøkende verdsatte» sier Arild Wikøren, daglig leder i OneCo Services.

Gjennom basen på Andøy ved Kristiansand kan OneCo Services tilby sine maritime kunder tjenester innen teknisk/hydrolikk/mekekanisk og elektro tjeneste.

Gjennom basen på Andøy ved Kristiansand kan OneCo Services tilby sine maritime kunder tjenester innen teknisk/hydrolikk/mekekanisk og elektro tjeneste.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.