OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

FO Telecom

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett.

Målet for både Telenor og OneCo er å sikre høy kvalitet og pålitelighet i tjenester for både mobil- og fastnettbrukere over hele landet.

«For Telenor er det viktig å ha gode langsiktige partnere i moderniseringen av telenettet og sikre at kundene blir fornøyd med leveranse og drift. OneCo har vært en viktig partner for Telenor de siste årene og vi er trygge på at vi har en god partner med OneCo de neste årene.»

Birgitte Engebretsen, adm. direktør i Telenor Norge

Det har vært krevende forhandlinger, med sterk konkurranse om både volum og pris. Telenor har valgt å fordele sine kjøp på flere hovedentreprenører og nisjeleverandører for neste avtaleperiode, der OneCo blir en av hovedsamarbeidspartnerne.

«Vi ser det som en solid tillitserklæring at Telenor ønsker å fortsette med oss som en av sine sentrale partnere også i årene som kommer.»

Petter Schive, OneCo

For Norge er det essensielt å ha en teleinfrastruktur med oppdatert teknologi som kan fungere i mange år, tåle naturkrefter og stå imot sikkerhetstrusler. Det er avgjørende at telenettet fungerer som det skal i hverdagen. Pålitelig mobilkommunikasjon er noe vi alle bruker og setter pris på hver eneste dag – både i jobb, til privat og til nødkommunikasjon.

«Telenors nettverk er av spesielt stor viktighet for det norske samfunnet. For oss er det en viktig anerkjennelse at Telenor har tillit til at OneCo kan hjelpe dem med sikker og pålitelig infrastruktur.»

Petter Schive, OneCo

Les mer om...

OneCo signerer milliardavtale med Telenor  

OneCo Networks, som er en del av OneCo-konsernet, har signert en avtale med Telenor om levering av entreprenørtjenester for perioden 2025-2027, med opsjon for to års forlengelse. Avtalen innebærer at OneCo blir en av Telenors hovedleverandører for utbygging, drift og vedlikehold av nasjonal infrastruktur innenfor mobil- og fastnett. Målet for både Telenor og OneCo er…

Sponsor Defa Kampanje

Bestill DEFA Power - Årets elbillader 2023, en enkel, smart og kraftfull hjemmelader m/6 meter kabel og display. Ferdig installert for kun kr 14999,-