OneCo Sør først ut av startgropen

Chamonix , 3842 m.o.h

Jakten på de gode hodene er i full gang og OneCo Sør er først ute. I forbindelse med den regionale etableringen på Sørlandet søkes det etter alt fra avdelingsledere, prosjektledere, ingeniører, formenn og montører. – Vi er på jakt etter de beste, mest sultne og mest motiverte folkene.

Jakten på de gode hodene er i full gang og OneCo Sør er først ute. I forbindelse med den regionale etableringen på Sørlandet søkes det etter alt fra avdelingsledere, prosjektledere, ingeniører, formenn og montører.

– Vi er på jakt etter de beste, mest sultne og mest motiverte folkene. Vi ønsker deg som er klar for å gi full gass i en spennende etableringsfase, sier Frank Iglebæk, daglig leder i OneCo Sør.

Sammen med Produksjonssjef Sigvald Aamodt og en liten men motivert stab, er han klar for å ta i mot de henvendelsene som måtte komme. Begge har lang ledererfaring fra elektrobransjen på Sørlandet, sist i Otera Ergon og har opparbeidet seg et godt nettverk over mange år.

– Vi synes dette er kjempespennende og det er godt å komme i gang. At vi allerede den første driftsuken har fått henvendelse både fra kunder som vil ha levert tjenest fra oss og folk som vil bli en del av OneCo-teamt er bare helt utrolig.

Les mer om...

OneCo ocean har en egen tørrdokk i Kristiansand for vedlikehold og oppgradering av skip

OneCo Ocean etableres som ny forretningsenhet

OneCo leverer i dag tjenester til blant annet Forsvaret, offshoreinstallasjoner og skip. Vi har blant annet en tørrdokk i Kristiansand for fartøyer opp til 185 meter. Vi ønsker nå å satse videre på havvind og oppdrettsnæringen, og samler vår kompetanse innen marine og offshore i OneCo Ocean. Forretningsenheten vil bestå av omtrent 150 ansatte innen elektro…

eRange IQ bestilling

OneCo leverer din ladeløsning for privat, bedrift, sameier og større parkeringsplasser. Høy sikkerhet med en intelligent og fremtidsrettet lader.