OneCo Sør først ut av startgropen

Chamonix , 3842 m.o.h

Jakten på de gode hodene er i full gang og OneCo Sør er først ute. I forbindelse med den regionale etableringen på Sørlandet søkes det etter alt fra avdelingsledere, prosjektledere, ingeniører, formenn og montører. – Vi er på jakt etter de beste, mest sultne og mest motiverte folkene.

Jakten på de gode hodene er i full gang og OneCo Sør er først ute. I forbindelse med den regionale etableringen på Sørlandet søkes det etter alt fra avdelingsledere, prosjektledere, ingeniører, formenn og montører.

– Vi er på jakt etter de beste, mest sultne og mest motiverte folkene. Vi ønsker deg som er klar for å gi full gass i en spennende etableringsfase, sier Frank Iglebæk, daglig leder i OneCo Sør.

Sammen med Produksjonssjef Sigvald Aamodt og en liten men motivert stab, er han klar for å ta i mot de henvendelsene som måtte komme. Begge har lang ledererfaring fra elektrobransjen på Sørlandet, sist i Otera Ergon og har opparbeidet seg et godt nettverk over mange år.

– Vi synes dette er kjempespennende og det er godt å komme i gang. At vi allerede den første driftsuken har fått henvendelse både fra kunder som vil ha levert tjenest fra oss og folk som vil bli en del av OneCo-teamt er bare helt utrolig.

Les mer om...

En arbeidsplass hvor du kan utvikle deg

OneCo ble etablert i 2011 og har i dag 2800 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder. Vi har høy medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljøet vårt preges av tillit, kompetansedeling og samarbeid. Vi jobber hver dag aktivt for å levere kvalitet i alle ledd av vår produksjon. OneCo er lokalisert i store deler av Norge…

Blir med på å forme telekombransjen

OneCo søker etter dyktige medarbeidere til stilling som fagarbeider Telekom i hele landet.